Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapytanie o dietę

Polecane posty

Gość gość

witajcie. zrobiłam badania i okazało się że mam dość dużą anemię. przy tym mam dużą nadwagę - 20kg. lekarz polecił mi przez 2 tyg jeść pierś z kurczaka lub indyka albo kawałek ryby z patelni bez tłuszczu z jakąś surówką, buraczkami i tak 3x dziennie przez 2 tygodnie. i zero cukru, minimum soli, kawa w odstawkę i nic poza tym. nie wiem co mam o tym myśleć ?!

Gość gość
Halo??? Ktos sie wypowie?

Gość gość
a co po tych 2 tygodniach?

Gość gość
Lekarz zrobi znow badani a Ty napewno schudniesz i bedziesz miala lepsze wyniki.

Gość gość
też mam zamiar odstawić węgle bo podobno na tym się szybko chudnie ale też za dużo białka może być niezdrowe, z tym że 2 tygodnie to nie tak długo przecież a dwa jeśli lekarz polecił...

Gość gość
JA SIE ZNOWU DZIS OBJADLAM weglami, jkaos nie moge zaczac jeasc warzywa ,czy bialko, czasem owocw zjem brzuch mi tylko urosl, a dietan bialkowa nie zdrowa ( mam kamien na nerce) wiec odpada , nie wiem co jesc zeby zrzucic ten wielgasny brzuchol, reszta szczupla,

Gość gość
też już sama nie wiem. wszystko niezdrowe po prostu jest a tyjemy z całego tego syfu z tych konserwantów i dodatków. jakaś totalna masakra z tym jedzeniem.

Gość gość
no nie wiem- ja tam jem, to co wszyscy- po prostu się nie przeżeram i jestem szczupła, więc ta "chemia" i to że wszystko niezdrowe, to jak dla mnie taka kolejna dobra wymówka dla grubasów. idealna dla wszystkich, którzy nie są na nic chorzy- i tak nie schudnę bo zarcie, to syf

Gość gość
to chyba tylko jeść mniej i więcej się ruszać i oczywiście słodkie , fast foody w zapomnienie.