Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba jestem chora na głowe

Polecane posty

Gość gość
Wiem, i jesli autorko moge pomoc to powiem ze wierze w Cb cokolwiek postanowisz i jaka droge wybierzesz

Gość gość
dziękuję :) a tak spytam, co zrobiłaś że jesteś taka chuda? czy po prostu tak już masz

Gość gość
Nie ma osoby ktora by nie usmiechala sie na moj widok w lecie, bo nie wygladam chudo tylko idealnie szczuplo i to po ciazach, ale nikt nie wie ile to mnie kosztuje bolu

Gość gość
jak po ciążach to jeszcze większy szacunek

Gość gość
Wazylam kiedys 80 kg Czulam sie okropna obrzydliwa i tysiac innych rzeczy Zaczelam sie glodzic, dniami, miesiacami, az dopielam swojego Ale do tego garsc proszkow wit pod kazda postacia, I kiedy juz bylam na granicy 54,5 to zaczelam jesc lekkie rzeczy ale moje cialo nie pracuje juz jak normalne magazynuje kazdy kes, dlatego zaczely sie wymioty nawet samych warzyw

Gość gość
Mezowie kolezanek mowia ze przy dzieciach moich wygladam jak ich siostra patrzac na ich zony ktore wygladaja jak w wiecznej ciazy

Gość gość
Autorko powiedz ile tak jeszcze dam rade zyc ? Ile ? Waga to moja obsesja, wiem ze inni sa chorzy i maja problemy zyciowe a ja dostaje ataku paniki ze waga 1 kg w gore, ale nie jestem inni. Jestem saba i tak chce to moje zycie

Gość gość
Autorko Nie powiem przestan, bo kazdy jest odpowiedzialny za siebie swoje zycie i decyzje

Gość gość
wiem to, ale to że zjechałaś aż z 80 kg to na prawdę podziwiam. ja schudłam z 63 na 59 ale chce więcej

Gość gość
(autorka) dla mnie też waga to obsesja. powinnam się zająć maturą bo ją zdaję za miesiąc ale myslę cały czas o tym żeby ćwiczyć i o tym ile muszę schudnąć

Gość gość
Wstalam rano powiedzialam dosc i przestalam jesc, bez zadnych proszkow czy diet nie bylo mnie na to stac, tylko pilam i czasami od czasu do czasu kapusta kwaszona, zero sportu nie mam na to czasu. To wszystko jest w glowie, to Ty myslisz nie glod, mowisz sobie nie KONIEC nie potrzebuje jesc bo nie chce tak wygladac woda woda i woda i tak schudlam

Gość gość
To ja rzadze swoim zyciem i tym czy bede jadla mowilam do swojej glowy nie nie nie i tak przetrwalam, znajomym mowilam ze choruje to nawet wspolczuli ale dalam rade

Gość gość
Ja bylam sama w domu spalilam wszystkie ubrania, rodzinie powiedzialam ze kokezance oddalam to byla moje zwyciestwo moje niczyje

Gość gość
kiedyś nie jadłam NIC przez 2 tygodnie ale ze stresu i tak źle nie czułam się nigdy. pewnie też bym się głodziła gdyby nie obawa przed efektem jo-jo...

Gość gość
Duzo witamin i wody od czasu do czasu kapusta kwaszona, nigdy nie wroce do takiej wagi takiegi zycia dlatego sa wymioty :(

Gość gość
ja też coraz częściej o tym myslę, że pójdę zwymiotuje i po kłopocie ale powstrzymuje się, nie chce popaść w paranoję bo boję się tego

Gość gość
Jak zaczniesz juz nie bedzie powrotu to droga w jedna str

Gość gość
więc mam nadzieję że zrobiłam to pierwszy raz i ostatni. najgorsze jest to że mój chłopak nie chce żebym chudła, mówi że jak schudne nie będę mu się tak podobać jak teraz a ja nie potrafię przestać myslec o tym i teog chcieć