Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) bardzo możliwe, że były już takie tematy, ale postanowiłam założyć swój :) jak było u Was z seksem po porodzie ? Ja zaczynam 4 tydzień od porodu i bardzo chciała bym się już kochać z mężem..próbowaliśmy w nocy, ale nie dałam rady..jeszcze wszystko jest za świeże..miałam wrażenie jak bym była dziewicą, członek męża ciężko wchodził, a w dodatku sprawiało to ból..kiedy Wy czerpałyście przyjemność z seksu ? Ja bym już tak bardzo chciała..a organizm jeszcze nie pozwala :(

Gość gość
po porodzie naturalnym próbowaliśmy po ok.7 tyg. masakra była bolało i zero przyjemności trochę trwało zanim doszłam do siebie, po cc spróbowaliśmy po 3 tygodniach i było super

Gość gość
Jeju..na prawdę to aż tak długo trwa ? :( może ktoś jeszcze nie wypowie ? Ktoś szybciej wrócił do seksu ? Ja miałam poród naturalny

Gość gość
Tak miałam robione nacięcie i byłam szyta, ale lekarze powiedzieli, że było nieduże

Gość gość
1) sn 6 tygodni 2) cc 2 tygodnie

Gość gość
Najgorsze jest to, że mam ważenie, że podczas robienia stolca jakiś szew mi się narusza i krwawi..bo na papierze toaletowym widzę krew i to żywo czerwoną za każdym razem..a ogólnie odchody są brunatne i skąpe

Gość gość
Ja jestem 4 miesiące po porodzie i dopiero kilka dni temu mąż,ze tak powiem dopchal się do końca. Miałam wrażenie,ze zrobiłam się tam plytsza.

Gość gość
5 tyg po sn, dokładnie po wizycie u gin powiedział że wszystko ok byłam szyta godzinę po porodzie bolało, ciasno było ale sie przemogłam bo chciałam tego bardzo za dwa dni za drugim razem było identycznie ale pozniej doszło do normy 5 miesiecy po porodzie, ze 30 stosunków za mną :)

Gość gość
Kiedy sie konczy polog idziesz do gina na badania,jezeli Ci da zielone swiatlo mozesz dzialac,nie kumam zwierzeta z was ze nie mozecie wytrzymac do konca pologu

Gość gość
Proszę mnie tutaj nie porównywać do zwierząt :/ przez ostatni miesiąc ciąży nie uprawialiśmy seksu, bo miałam zagrożoną przedwczesnym porodem i tak urodziłam miesiąc przed terminem..to, że mam ochotę na seks to chyba nic strasznego..byłam u ginekolog i powiedziała, że jak się dobrze czuje itp. to możemy sprobować

Gość gość
próbowalam 2 mieś po porodzie - cc, ale wnetrzonsci mnie bolały chyba ze 3 i szew. to była porażka, do tego sexowstręt... teraz 7 mieś po, w koncu mi przeszło i pierwszy stosunek za mną :/

Gość gość
dodam, że od początku miałam ciąże zagrożoną, także malżonek 1,5 roku na poście bidulek....

Gość gość
dodam, że od początku miałam ciąże zagrożoną, także malżonek 1,5 roku na poście bidulek....

Gość gość
Po 3 tygodniach, delikatnie i nie bylo źle a poród trzeci siłami natury i pęklam troszkę więc było szycie.

Gość gość
Wstrzymaj się kobieto . Dojdziesz do siebie to będziesz współżyła. Do 8 tygodni kobieta się goi i dopiero można próbować.

Gość gość
Ja po naturalnym bez szycia i szwów po 2 tyg i było ok:-)