Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damianek1232

Czy da się zarobić w internecie?

Polecane posty

Gość Damianek1232

Witam! Od jakiegoś czasu chciałbym dorobić do swojej teraźniejszej pensji, odkąd urodziło mi się dziecko potrzebuję gotówki, są może jakieś sposoby żeby zarobić trochę kasy przez internet? Kolega kiedyś opowiadał że ma jakiś interes, i że są z tego jakieś pieniądze. Proszę o pomoc.

Gość AdamzKoszalina
Oczywiście, że się da :P Ostatnio znalazłem tę stronę i kontaktując się z administratorem udało mi się zarobić 40$ przez dwa dni. Niby nic, ale chociaż na waciki jest. Polecam, może Tobie też się uda. www.razemzarabiamy.pl

"Urodziło mi się dziecko" :D To w porę się skapnąłeś ;) Przez 9 miesięcy była w ciąży a ten dopiero teraz zrozumiał, że jest ojcem :) I jeszcze szuka zarobku w Internecie ;) Współczuję dziecku takich rodziców ;)

Gość czerwona23
o wlasnie podbijam temat

Gość gość
Mi sie wydaje, ze sie da ale nie jestem pewien. Potem wejde na strone podana w drugim poscie, zobaczymy co to jest

Pewnie, że się da. Klikając w e-maile czy reklamy za 0,01 groszy dziennie ;) Przez pół życia nie uzbierasz sensownej kwoty. Ale jak jesteście durni i naiwni to zapraszam do klikania :D