Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polapatrycjapola

Plamienia ?? Czy to normalne ??

Polecane posty

Gość Polapatrycjapola

Witam od miesiąca biore tabletki yaz antykoncepcyjne . W polowie miesiąca wziełam tabletkę jak zawsze o 19 i potem miałam biegunkę jakieś 1,5 godz po wzięciu . Wziełam wszystkie tabletki placebo czyli te na przerwe , i wystąpilo plamienie jak wziełam ostatnia , na okres mi to nie wygląda najpierw byla brazowa krew potem krew zmieszana z śluzem i dalej mam plamienia a okres zawsze u mnie był obfity . Więc dziś wzielam już tabletkę aktywną i to moje pytanie Czy to normalne Czy zrobić test ??????

Gość gość
test zrób, ale żeby tylko się uspokoic, bo raczej nic Ci nie jest (to nie ciąża). Plamienia przez trzy pierwsze miesiaca są normalne, później mogą świadczyć że źle zostały dobrane

Gość Polapatrycjapola
ja raz brałam już tabletki o takim samym składzie i normalnie miałam miesiaczke w ostatniej tablecce placebo

Gość Jolanta255
ja brałam tabletki 24+4, zazwyczaj nie dostawałam krwawienia z odstawienia w tej czterodniowej przerwie tylko przy 2-3 tabletce z następnego opakowania.

Gość Polapatrycjapola
ja dostalam przy 4 plamienie i nie wiem o co chodzi bo czułam też ucisk po lewej stronie pleców i dzis rano miałam strasznie dziwny ból pleców nie taki jak przy miesiączce

Gość Polapatrycjapola
Ktos może wie czy to normalne ??? Nie martwie się że jestem w ciąży tylko ze cos jest nie tak ....