Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leenaa19

Wstydzę się swojego ciała

Polecane posty

Gość leenaa19

Mam 19 lat i wstydzę się swojego ciała. Nigdy nie miałam chłopaka, nie całowałam się, ogólnie zupełnie unikam i boję się jakichkolwiek bliższych sytuacji. To, że nikt o takie nie zabiega, to swoją drogą (ale to równie dobrze może być spowodowane moją niedostępnością). Nie wyobrażam sobie, że mogłabym się komuś w pełni spodobać a w kwestii uczuć najbardziej boję się odrzucenia z powodu niedoskonałości. O sytuacji, w której rozbieram się przed chłopakiem, na którym mi zależy, boję się myśleć. Wydaje mi się, że żeby się spodobać, muszę być absolutnie idealna. A nie mam nóg modelki, jędrnych piersi jak z magazynu, umięśnionego brzucha i napiętych pośladków. Wiem, że moje obawy są irracjonalne i żałosne, ale ja zwyczajnie nie wierzę w to, że moja zwyczajność mogłaby spodobać.

Gość czerwona23
to zadbaj o siebie zamiast sie uzalac

Gość leenaa19
Co rozumiesz przez "zadbaj o siebie"? Trenuję sporty walki i ważę 54kg przy 165cm wzrostu. A genów nie zmienię.

Gość gość
z żadnym chłopakiem nie piszesz ani nikt do Ciebie nie pisze? Bo w to nie uwierze :)

Gość gość
Jestem wyższa od ciebie o 5cm i waże tyle co ty...i powiem ci że mi tylko nie podoba się mój brzuch ale cóż moja wina że się zapuściłam! Ale powiem tak w pole i już nie ma bebecha...

Gość leenaa19
Piszę, dużo piszę. Ale zawsze kończy się na byciu dobrymi znajomymi :)

Gość gość
nie trafilas na odpowiedniego chlopaka jak przyjdzie czas to te wszystko "niedoskonalosci" mijaja.

Gość gość
to musisz być bardzo atrakcyjna :) a można wiedzieć skąd pochodzisz? :)

Gość leenaa19
Bardzo atrakcyjna. Sarkazm zawsze na miejscu :> Z miasta dużego pochodzę, nieważne jakiego.