Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujacaa99995

Pierwsze orgazmy

Polecane posty

Gość poczatkujacaa99995

hej dziewczyny :) Niedawno rozpoczęłam współżycie jestem dopiero po 4 razach nadal odczuwam lekki boł przy głębszej penetracji ale ani razu jeszcze nie doszlam :( Zastanawiam sie czy to przez moje niedoświadczenie i po jakims czasie to sie zmieni czy ciagle tak bedzie :( Jak to było z wami odrazu mialyscie orgazmy czy dopiero z czasem one przyszly ?:)

Gość gość
pierwszy orgazm odczułam sama, po jakis 13 latach od prxrerwania błonu

Gość gość
pierwszy orgazm miałam podczas pierwszego razu, było to niedawno

Gość gość
nie sugeruj sie nimi! orgazmy przyjda z czasem ale to nie tylko zalezy od fizycznosci to w duzej mierze jest Twoja psychika :)

Gość gość
Dużo zależy też od partnera, jeśli przed penetracją nie pieści twojego ciała, to raczej nigdy nie dojdziesz. Podstawa to długa gra wstępna i będziesz miała orgazm :)

Gość poczatkujaca955555
Kurde to musi byc psychika bo sama potrafie dojsc w 2 minuty ;p Ogolnie sex jest piekny i teraz od 1 razu ciagle mi sie chche mimo braku orgazmu mogłabym codziennie po pare razy : O

Gość gość
Mnie też od pierwszego razu ciągle się chce ;) Ale s******l mnie rozdziewiczył i zostawił i teraz mam problem.....

Gość poczatkujaca955555
wspołczuje ;p nie wiem co bym zrobila gdyby mnie teraz zostawil , bez sexu bym zwariowala (pomijajac juz smutek) :D

Gość gość
ja chyba właśnie wariuję od tego....siedzę tu i zastanawiam się czy bardziej brakuje mi jego, czy jego kuśki :P

Gość poczatkujaca955555
szukaj nowego albo wibrator :D Ale wibrator to nie to samo ...;/

Gość gość
zastanawiam się czy pakować się w nowy związek, czy w ogóle warto....dotychczas przekonałam się, ze faceci to łajzy, ale ich penisy są spoko ;)

Gość poczatkujaca955555
moze sex friend jakis ;d nie pakujesz sie w zwiazek a jednoczesnie możesz czerpac przyjemnosc z sexu ;d

Gość gość
ja ogólnie przywiązuję się do ludzi i pewnie nawet w takim kochanku po jakimś czasie bym się zabujała i nie wiem czy byłoby to dobre. Odrzucenie to straszne uczucie, którego żadnej dziewczynie nie życzę.

Gość aniabania24
Pierwszy orgazm, z pierwszym moim facetem i już wtedy mężem dostałam po dwóch latach i ośmiu msc bycia razem. Po dwóch godzinach nieustannych prób hehe:) Pozdrawiam:)

Gość poczatkujaca955555
ja jak juz prawie dochodziłam za kazdym razem chciało mi sie siku.. tzn tak mi sie wydawalo a wszysy mi powiedzieli ze to tak porptu jest :< chyba sama sie pozbawilam orgazmow :D