Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój przyjaciel wyznał mi miłość a ja go odrzuciłam...

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ponad rok temu mój przyjaciel( był nim od wielu lat) wyznał mi miłość. Na początku dawałam mu nadzieję ale gdy na horyzoncie pojawił się Pan K zraniłam przyjaciela i spotykałam się z nowo poznanym chłopakiem. Przez ostatni rok odbudowaliśmy trochę znajomość z przyjacielem. Potrafimy nadal dobrze sie razem bawić. Ja przez ten rok miałam dwóch facetów..i dotarło do mnie,że tylko przy przyjacielu dobrze się czuję. Jest miły opiekuńczy ma podobne zainteresowania no i nasze rodziny maja podobne zwyczaje co dla mnie jest ważne. Jednak on powiedział, że niczego już do mnie nie czuje. Ale gdy powiedziałam że nie chce stracić go jako przyjaciela i nie będę do tego już wracała to stwierdził że teraz niczego nie czuje ale nie wie co będzie później. Zgodził się iść ze mną na wesele...może na weselu coś pokaże mi swoje uczucie... Nie wiem co o tym sadzić... doradźcie...

Gość gość
Czuje cos, czuje. :-) Klamie, bo nie chce stracic twarzy w razie ponownego zawodu. Spokojnie

Gość gość
a skad ty wyżej możesz to wiedzieć, zenada mnie odrzucił mój przyjaciel, po roku nagle wybuchła w nim miłosć do mnie i rzekomo zrozumiał.... jasne we mnie już żadnych pozytywnych uczuć do neigo nie było, poza zwyczajną sympatią i obojętnoscią

Gość gość
No przeciez umiem czytac! Powiedzial jej ze teraz nic nie czuje, ale nie wie jak bedzie pozniej... Czyli facet sie asekuruje.

Gość gość
a dlaczego chcesz z nim iść na wesele? nie znasz nikogo innego, czy liczysz na dalszy rozwój wypadków? swoją drogą żałosne postępowanie :O