Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RozmowyRozczochrane

Akademia Wizażu Łódź

Polecane posty

Gość RozmowyRozczochrane

Hej! Słyszałyście, że WSBiNoZ otworzył akademię wizażu???? Co trzeba zrobić, żeby się tam dostać?? I co sądzicie o osobach zatrudnionych tam, np. o Alfredzie Bączyk, Małgorzacie Jakubowskiej czy Annie Chanieckiej? Proszę o jakieś opinie :)

Gość gość
hej. Nie wiem czy ci dużo pomogę..ale od początku. Jestem z Łodzi ale profesjonalne szkoły (kursy) wizażu polecam w Warszawie. Ja osobiście jestem po takim kursie, który odbyłam w Akademii Wizażu P. Agaty Świeckiej. Jestem bardzo zadowolona. Materiał opanowany zarówno jak i w teorii i praktyce, z wykładowcy z wieloletnią praktyką, nie tak jak w innych szkołach się zdarza.. Polecam się zapoznać, z Łodzi nie tak daleko do Warszawy ;) pozdrawiam

Gość Marcela_Sojka
hmm, ja z kolei jestem z okolic Wrocławia, ale po Waszych pochlebnych opiniach sama bym tam kurs odbyła, tylko trochę daleko. Czy ktoś jeszcze poleca?

Gość gość
Też interesuję się akademią wizażu w łódzkim medyku. Dostać się nie jest trudno, decyduje kolejność zapisów. Słyszałam o Alfredzie Bączyk, bardzo solidna charakteryzatorka, w jej filmografii znajdują się zarówno polskie jak i zagraniczne filmy. Według mnie warto spróbować, tym bardziej, że proponują bardzo dużo rodzajów charakteryzacji i wizażu do wyboru.