Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrejziJazz

Biuro rachunkowe

Polecane posty

Gość gość
Chwalę sobie krakowskie biuro rachunkowe www.ademi.pl z którym współpracujemy już od wielu lat i możemy polegać na terminowych realizacjach. To się ceni!

Gość gośćMarianna
Szukałam biura rachunkowego teraz odnośnie pitów bo mam taką skomplikowaną sytuację i do tego jeszcze korekta za zeszły rok. I tak szukałam od biura do biura fachowca, który mi to rozliczy, ale w większości wypadków było, że nie mam pewności, muszę poczytać jak to wygląda itp. a w Tax Care, spokojnie, żaden problem. I tak to powinno wyglądać.

Gość gość
Jeśli chodzi o moje zdanie to polecam firmę z Lublina www.prawoipodatki.com, zajmują się kompleksowo księgowością

Gość arleta32
Niektórzy polecają samodzielną księgowość. Ale ja uważam, że nie ma co na siłę próbować prowadzić księgowości w firmie na własną rękę, jeżeli nie mamy do tego drygu i chęci. Zatrudnienie biura rachunkowego rozwiąże wszystkie nasze problemy związane z prawnymi uregulowaniami finansów, jednak przy wyborze warto pamiętać, aby skupić się na takim, które korzysta z najnowocześniejszego oprogramowania dostępnego na rynku, przykładowo takiego http://sage.com.pl . Dlaczego? To zwyczajnie gwarantuje nam wyższą jakość usług, a także (dzięki np. obsłudze online) oszczędza nasz czas i pieniądze.

Gość gość
Wspaniale układa mi się współpraca z ursynowskim Abacusem https://www.adamus.net.pl/ . Jest mi to bardzo na rękę, gdyż moja firma także mieści się w tamtych okolicach. To grupa profesjonalistów, dzięki którym zrozumiałem, że prowadzenie księgowości na własną rękę zupełnie nie ma sensu!

Gość gość
Bardzo dobrym biurem rachunkowym, z którym sama współpracuję jest www.biurogalant.pl Świadczą usługi księgowe dla mojej firmy od dawna, więc mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. Ich siedziba znajduje się w Szczecinie.

Gość gość
W Wrocławia są Super Księgi http://superksiegi.pl/ bardzo dobre biuro, solidne i terminowe. Mają szeroki zakres usług i duże doświadczenie co w branży. Profesjonalnie wszystko nam ogarniają o nic nas głowa nie musi boleć.

Gość gość
Bardzo proszę oto sprawdzone biuro rachunkowe http://www.konto-wroclaw.pl/ uważam, że świetnie się sprawują. Co ważne, znają się na przepisach, mająbardzo dużą wiedzę którą chętnie się dzielą no i co najwazniejsze, dotrzymują wszystkich terminów. Ceny bardzo okej .

Gość Kilimanko
W Warszawie mogę polecić specjalistów z biura BPG Polska Audyt. Jak sama nazwa mówi oprócz księgowości zajmują się również audytem, doradztwem podatkowym, księgowością, kadrami i płacami. Sam korzystam u nich z księgowości i kadr i płac (w pakiecie wychodzi taniej!) i jak do tej pory się nie zawiodłem. Zajrzyj do nich na stronę https://www.bpg.pl

Gość gość
Polecam http://biuroleda.pl/ . To świetne biuro rachunkowe w Jastrzębiu-Zdroju. Firma współpracuje z małymi firmami prowadzonymi przez indywidualnych przedsiębiorców, średnimi przedsiębiorstwami zatrudniającymi od kilku do kilkudziesięciu pracowników, spółkami cywilnymi, jawnymi oraz spółkami z ograniczoną odpowiedzialnością. Bardzo polecam, zawsze usługi wykonane rzetelnie oraz terminowo.

Gość Pasacik1422
Mój znajomy korzysta z usług firmy tax experts. Oferuje ona tanią księgowość dla małych firm, doradztwo podatkowe czy biznesowe. Myślę, że warto zapoznać się z ich ofertą zamieszczoną na stronie internetowej, bowiem to nic nie kosztuje, a jedynie możesz zyskać.

Gość gość_staszkics
Ja musiałem zrezygnować z pewnego biura rachunkowego i szybko znalazłem inne. M&M Księgi Rachunkowe mają dobrą opinię w google więc przeniosłem się do nich. I nie żałuję swojej decyzji. Mam wszystko dopięte. I nie spóźniam się z niczym. Brawo!

Gość gość
Jeżeli rozglądacie się za sprawdzonym biurem rachunkowym to skontaktujcie się z www.delta.waw.pl Biuro to profesjonalnie podchodzi do wykonywanej pracy. Sam korzystam z ich usług i jestem zadowolony z ich wysokiej jakości.

Gość gość
Ja polecam biuro rachunkowe https://abmconsulting.com.pl/ mają naprawdę świetne ceny połączone z dobrymi usługami. Zawsze można na nich poleać, są terminowi i posiadają dużą wiedzę. Zawsze dotrzymują także terminów, co jest dla mnie bardzo istotne. Polecam jak najbardziej

Gość olommolo
Lublin nie jest jakoś szczególnie duży, więc poradziłam się znajomych z jakiego biura rachunkowego powinnam skorzystać. Kilka osób wskazało mi "Napora". Poczytałam trochę i zadzwoniłam. na spotkaniu przedstawiłam swoje oczekiwania, a mi zaproponowano ofertę i wycenę. Cóż, w mojej opinii - bardzo korzystną. Po kilku miesiącach współpracy muszę przyznać, że to był bardzo dobry wybór.www.br-napora.pl

Gość gość
W Poznaniu i okolicach? To jak najbardziej polecam współpracę z biurem rachunkowym http://ratium.com.pl/ bardzo dobra spokojna jakość usług i do tego też ceny konkurencyjne, tak więc jest bardzo okej

Gość gość
Jeżeli szukasz biura, które oferuję usługi z zakresu rachunkowości w woj. Opolskim to warto zerknąć na oferte biura Dakador u Pani Doroty Burchard. Biuro oferuję bardzo dobre ceny i gwarantują super współprace.

Gość Janina

Jestem z Katowic i właśnie przechodzę etap poszukiwania biura rachunkowego do swojej firmy. Macie lub mieliście styczność z biurem https://tax-bonus.com.pl/katowice-biuro-rachunkowe-ksiegowosc-uslugi-ksiegowe/ ? Nie spodziewam się wielu faktur na początek, jednak sama nie mam wiedzy jak rozliczać się. Dziękuje za wszelkie opinie oraz propozycje.

Gość jw72

ja mam bardzo dobre doświadczenia związane z biurem rachunkowym w Wieluniu www.biurocyfra.pl

Gość gość

Wszystkim osobom mieszkającym w województwie lubuskim, które rozglądają się za sprawdzonym biurem rachunkowym polecam www.kapitalsc.pl Jest to sprawdzona firma ze Słubic, której warto zaufać.

Ja od lat korzystam z usług biura www.eurofinanse.info.pl. Posiadają szeroką ofertę i wieloletnie doświadczenie w branży. Mają także bardzo dobrą opinię wśród swoich klientów.

Gość Gość

Ja korzystałam z usług Tax-safe. Zawsze wszystko w czasie.

Gość Artur

Jestem z okolic Gdańska i korzystam z usług biura księgowego kwadra. Wszystko świetnie i na czas. 

Gość makmal

Świetnie nam się współpracuje z wrocławskimi Super Księgami. To profesjonaliści w każdym calu, dzięki nim mamy porządek w księgach i oszczędzamy czas bo nie musimy sami rozwikływać zawiłości przepisów podatkowych. Na bank będziecie zadowoleni z ich usług.

Gość andrzej

My korzystamy z biura rachunkowego MICASH z Wadowic. Bardzo dobre biuro, fajni specjaliści, solidni, rzetelni, o wszystkim pamiętają. Ogółem profesjonalni i z dobrymi stawkami.

Gość Alicja

Ja osobiście polecam kontakt o biura księgowego u Pani Jadwigi Adamus. Biuro znajduję się na Warszawskim Ursynowie i świadczy usługi z zakresu prowadzenia ksiąg handlowych, prowadzeniem ksiąg przychodów i rozchodów na najwyższym poziomie, roczne rozliczanie działalność, przygotowywanie deklaracji podatkowych i wiele innych usług w dobrych cenach. 

Gość HaHaHa81
1 minutę temu, alwayztogetherrrr napisał:

My mieszkamy w Katowicach i korzystamy z biura PLUS z, które znajduję się na  Bohaterów Monte Cassino 20 m.1 i możemy liczyć ich strony na fachową obsługę i dogodne ceny.   Biuro prowadzi swoją stronę internetową wiec można dokładniej zapoznać się z ich  ofertą. 

NO NIESTETY ALE MUSICIE MNIE ZAIEBAC...Pisze to szczerze i otwarcie.