Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baranek___

Moja dziewczyna ma grzyba!

Polecane posty

Gość baranek___

Mam niefajny problem otoz moja dziewczyna ma grzybice pochwy a ze z natury ma bardzo wysokie libido to caly czas (mimo grzyba) mnie namawia na seks. oczywiscie sie nie zgodzilem bo sie nie chce zarazic ani nie chce jej podrazniac jeszcze bardziej. Ostatnio wpadla na pomysl zeby w takim razie zastapic seks tradycyjny seksem analnym. Nie zgodzilem sie i ona mi teraz wypomina a nawet nie chciala zjesc sniadania. Nie wiem co mam robic... (mimo ze to brzmi jak prowokacja, to to jest niestety prawda)

Gość gość
a duzy ten grzyb i jaki gatunek

Gość gość
Niech zasuwa z tym do lekarza. I dowiedz się ile leczenie potrwa. Ten czas zejdzie ci bez seksu. To może pojedź na ryby :-)

Gość gość
Po co ma jechać na ryby jak jego kobieta z grzybicą pachnie podobnie ;)

Gość gość
Może to muchomor? lepiej uważaj

Gość mokos
Jeżeli ona ma grzybicę, to Ty powinieneś się przebadać, bo równie dobrze możesz być już zarażony, lub nawet jesteś utajonym nosicielem.

Gość gość
Nie masz się czym przejmować. Grzybica to jedno z przypadłości u kobiet. Powinna się udać po poradę i lekarz stwierdzi jako rodzaj to jest tej grzybicy. Dostanie leki dopochwowe i Tobie zapisze krem. Po tygodniu już jest wszystko OK. Trzeba myć usta przed minetką bo w nich jest najwięcej bakterii :)

Gość gość
Nie ma się czym przejmować? 5 lat jestem z jedną dziewczyną i nigdy nie miała grzybicy, więc to raczej nie jest normalne.

Gość gość
też kiedyś miałam, od kiedy bzykam się w gumce nie mam :)

Gość gość
co ma do rzeczy ile z nia jestes ? :D:D:D Grzybicy można dostać nawet po antybiotykoterapii, wyjałowiona zostaje flora bakteryjna pochwy i grzybki gotowe :)Skąd taka niewiedza wśród facetów ? Olaboga ! :classic_cool:

Gość gość
To ma do rzeczy że jak ktoś dba o higienę, to o grzybicę bardzo trudno... nawet po antybiotykach :) c****o trzeba pielęgnować a nie zwalać winę że grzyb sam się przypałętał ;)

Gość gość
haha a co ma higiena do antybiotyków dziecko ? :D Dokształć sie w temacie a potem piertol 3 po 3 ;-)

Gość gość
A słyszałaś o czymś takim jak preparaty osłonowe? Albo środki do higieny intymnej które przywracają prawidłowe ph? Tłumacz sobie tak dalej... mam grzybicę bo to normalne u kobiet ;)

Gość gość
Hahahahaha tak czytałam, używałam :D: Dzięciole zmiany hormonalne też płynem do higieny wyleczysz? A te też powodują grzybicę ciole jeden !

Gość gość
Ale absztyfikant się trafił ! Żal mi dziewczyny :-(

Gość gość
Tłumacz tak to sobie tłumacz, tak samo jak 25% innych zapuszczonych kobiet, które non-stop mają problemy z cipskiem ;)

Gość gość
Właśnie nadmierna higiena prędzej doprowadzi do grzybicy niż jej brak (niemyjąc się prędzej wyhoduje się jakieś bakterie). I nieprawdą jest, że pochwa zagrzybiona śmierdzi rybą, bo candida nie wydziela zapachu. Ryba to, po raz kolejny, efekt waginozy bakteryjnej.

Gość gość
O a teraz nawet masz wiedzę ile jest "zapuszczonych ciipsk"w procentach tłumoku ? :D:D

Gość baranek___
ale nikt mi nie odpowiedzial na pytanie czy moge sie z nia kochac w pupe

Gość gość
Lepiej nie bo bedziesz miał grzybice !

Baba z grzybem to pewnie jaka kurka :P:D bierz Ją z rozpędu bo przetza ręczny nie wytrzyma :D baba z grzybem marzenie prawdziwego chłopa :P:D:D

Gość gość
Zacytuję bo często złapac można podczas badań u ginekologa jakiś syfff.Cytat...Ja czesto pisałam o obecnośc***artnera podczas badań zawsze przy całym badaniu nawet na fotelu.Dużo krytykowało te wpisy.Kobiety często wstydzą sie meża a obcego faceta czasmi zboczonego ginekologa nie to średniowiecze tylko w Polsce mozliwe!!Ginekolodzy gdy jesteś sama sobie pozwalają często za dużo!!!A mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 ktore zapewnia obecność osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów gdy wyprosza płaci placówka odzkodowanie PACJENTOWI bo on decyduje a nie niedouczony lub zboczony ginekolog.Do tego dodam że to w Polsce jest tylko takie zboczenie ginekologów ze podczas każdej wizyty muszą pchać łapy do pochwy.W cywilizowanych państwach raz się bada pochwę(oczywiscie w obcenościosoby bliskiej lub gdy brak musi być położna a nie sam na sam z pacjentom nie ma takiej obcji) i wpisuje się do kartoteki położenie jajowodów i reszty bo to się nie zmienia.Każde badanie ginekologiczne jest ryzykiem zakazeń nawet brodawczakiem bo rękawiczki chronią tylko lekarza a nie pacjenta!Ja chodze raz na trzy lata zaraz robię cytologię i mąż obceny patrzy by nic nie dotykał potem wkładał palce do pochwy.To samo mąż wspierał porody.

Gość gość
to prawdziek czy mochomor,a moze maslak