Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIE obrzydliwe rzeczy robicie sobie gosciom dzieciom

Polecane posty

Gość gość
ale o co biega, bo nie kumam? :D

Gość gość
no ja np czesto oblizuje łyżkę jak robie sałatkę jarzynową a potem goście moi ją wp*****lają

Gość gość
Ja szanuje innych i dla mnie jest nie do przyjęcia mieszanie czegos oblizana lyzka.

Gość gość
kiedyś robiłam gołąbki gniote ten farsz gniote patrze a mi lakier sie zedarł z paznokci hehe całe szczescie ze ich nie jadłam - zrobiłam prezent tesciowej hahahah

Gość gość
mój gość sam sobie zrobił ostatnio, wparowała rano do sypialni, my akurat po seksie byliśmy. Mąż spuścił się mi na pupe, potem wytarłam się husteczkami nawilżającymi, tylko problem był bo mieliśmy tylko dwie a dość dużo tego było. mąż rzucił to koło łóżka bo słyszeliśmy że ona idzie, puka to my mówimy proszę, wchodzi i pierwsze co krzyczy na męża że czemu smarka w te husteczki, wzięła je, rozmawiając z nami jeszcze dłamsiła je w dłoniach... :/ nie kapła by się gdyby nie to że jej się trochę na ręke ulało z tej husteczki

Gość gość
haha jebłam

Gość gość
do gościa z 15:11 jakie zachowanie taki poziom moze zacznij od szkoły podstawowej pisze się CHusteczka

Gość gość
o już przypełzła tu led vel dns vel literki

Gość gość
ale ja poważnie pisze o tych chusteczkach, nie mieliśmy wyboru, musieliśmy to położyć koło łóżka, nawet pod łóżko daliśmy. To była siostra mojego męża i ona od razu zaczęła krzyczeć że xxx, ty znowu smarkasz w te chusteczki i rzucasz byle gdzie bla bla bla jak powiedziałam żeby tego nie brała powiedziała żebyśmy leżeli spokojnie