Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana1234

Ciąża czy stres? POMOCY

Polecane posty

Gość zestresowana1234

witam , mam podejrzenia że jestem w ciąży ale potrzebuje waszej pomocy, okres spoznia mi się juz tydzień, ale biore również pod uwage to iż może być to spowodowane stresem ponieważ od około miesiąca mam poważne nerwy w pracy, przez które nawet nocami nie sypiam , dodatkowo tydzień po ostatnim okresie strasznie bolała mnie głowa przez tydzień lecz myslalam ze spowodowane jest to pogoda lub cisnieniem , nigdy dotad jednak takich bolow nie mialam , przy okazji okolo tydzien po okresie dostalam jednodniowego plamienia ktorego nawet w ciagu dnia nie zauwazylam dopiero wieczorem przed kapiela, czy to mozliwe ze jestem w ciazy? od czterech miesiecy nie uzywam plastrow antykoncepcyjnych a od okolo 7 miesiecy tabletek z mezem uprawiamy seks przerywany. Co o tym myslicie

Gość gość
na pustyni mieszkasz, że testu nie zrobisz?

Gość zestresowana1234
szukam opini osob ktore moze byly w podobnej sytuacji

Gość gość
ale w jakiej? przeciez dopóki nie zrobisz testu to nie będziesz wiedziała, nawet jezeli pojawi sie 15 osób, które miały podobnie

Gość gość
ale to podobnie wlasnie mnie interesuje

Gość gość
nikt nie jest wróżką, zrób test. każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na różne sytuacje. Czy możliwe czy niemożliwe, można tak gdybać bez konca

Gość gość
mysle,ze osoby ktore mialy podobnie poszly wykonac test. My mamy go Ci zrobic przez to co napisalas?