Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

propozycja

Polecane posty

Gość gość

w telegraficznym skrócie. my tutaj z narzeczonym w uk na wynajętym mieszkaniu. jego matka w polsce. przyjechała na święta i padł taki temat z moim [nie wiem czy to nie był jej pomysł] żeby tu przyjeżdżała powiedzmy co 2 miesiące na 2 miesiące, by się domem zajmowała nam i żebyśmy jej za to płacili. wszystko super prócz tego płacenia. strasznie się o to z moim pokłóciliśmy. dodam że jego matka jest na lichej emeryturce w polsce, czasem sobie dorabia gdzieś, ale obecnie już nie bardzo sie to zdarza i nie jest to jakaś schorowana babinka tylko jeszcze kobieta w pełni sprawna i dość żywa. malkontentka z natury ale do przeżycia. co myślicie?

Gość gość
problem główny tkwi w tym, że kasę mamy wspólną bo tak to podejrzewam, że by się nawet nie pytał. w ogóle nie ogarniam tego toku myślenia. teraz siedzi sobie z nami dostała bilet, spędzi z nami święta, nikt jej nic nie każe ani do niczego nie zmusza, sama nie usiedzi i ciągle coś sprząta a kuchnię całkiem przejęła a że mi to nie przeszkadza nic złego w tym nie widzę, poza tym i tak głównie to dla synka robi dla mnie przy okazji. ja to widzę tak że w zasadzie korzysta jeszcze z pobytu tutaj i jakby miała przyjeżdżać to też już z samego bycia a z tym płaceniem się nie zgadzam co myślicie?

Gość gość
nie ma tu nikogo kto by wyraził swoje zdanie????

Gość gość
dobrze sobie wymyslila, chce byc platna gosposia z jedzeniem i utrzymaniem darmowym, pytanie czy gosposi potrzebujesz ? jesli to wielki dom z ogrodem, to i owszem, ale podejrzewam ze male mieszkanko, a ona zajmie sobie pokoj, ... zgadlam ?

Gość tamtaramtammmmmmmmmmm
Dla mnie dziwny pomysł. Gdyby nie ona zatrudniłabyś gosposię? Ja bym się nie zgodziła...