Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tanie noclegi w lublinie

Polecane posty

Gość gość

czy ktos cos poleca? :)

Gość Wojtek88
Hotel Irys akurat mogę polecić. Spałam tam raz, także wiem, jak tam wygląda i ogólnie nie ma na co narzekać. Tani nocleg w Lublinie w dobrych warunkach.

Gość gostki11
Hotel Irys jest tani i całkiem fajny. Mają przytulne pokoiki;)

Byłam raz w Lublinie i nocowałam w Hotelu Huzar http://www.hotelewam.pl/619-hotel-huzar-lublin.html i bardzo mi się podobało. Przytulne pokoje, tv, darmowy wi-fi. Restauracja z dobrym jedzeniem. Znów mi się wyjazd szykuje do Lublina i na pewno znów zanocuję w tym hotelu. Jak się ma cenowo do pozostałych? Zapewne podobnie.

Gość gość
we Włodawie jest piękny, komfortowy hotel Rusałka szczerze polecam każdemu kto chce odpocząć w doskonałych warunkach

Gość SławomirIkoo

W tamtym roku, byliśmy z żoną w Lublinie. Nie rezerwowaliśmy nic wcześniej, gdyż wyjazd wyszedł dosyć spontanicznie. Przypadkiem trafiliśmy na hotel Locomotiva locomotiva.pl . Weszliśmy i zapytaliśmy o wolne pokoje. Okazało się że są, więc zostaliśmy. Sam hotel bardzo klimatyczny, pokoje czyściutkie i przytulne. Super miejsce na weekendowy wypad.

Gość malinkovvska

Jak nocowałam w lublinie to wynajmowałam apartamenty po śmiesznych pieniądzach przez  apartamentylubelskie.pl  Taniej od hotelu a dużo lepszy komfort.