Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam smartfona, konta na fejsbuku, telewizora plazmowego. Co o mnie myślicie?

Polecane posty

Gość gość

nie mam konta na zadnym portalu, nawet na Naszej Klasie nigdy sie nie logowalam, nie mam twitterów, instagramów, pejsbukow, badoo etc. Wiem co to jest, ale nie mam tam kont, nie potrzebuje. Nie mam smartfona (korzystam z telefony firmy Ericsson model R380s, pochodzi z roku 2000, dostalam go jako małolata od wujka co jezdzil po swiecie) dziala nadal, nawet ma ekran dotykowy wiecie i system Epoc i ...antenke ! Gimbaza pewnie nie wie co jest. Wymienilam jedynie baterie. On pamieta czasy, gdy za smsa placilo sie 1,22 a internet w telefonie ? huhu wystarczylo posiedziec pol godziny na necie i znikalo z konta 7 zlotych. Telewizor w domu rodzinnym jest ten sam od lat, 26 calowy SONY kupiony dawno za kupe kasy, dziala juz od 18 lat. Szok Auto mam, ale nie jakąs toyote tylko starego ale jarego forda mustanga, jestem oldschoolowa :classic_cool: Mam 24 lata i nikt nigdy nie powiedzial, ze jestem niemodną wieśniarą, a ci ludzie teraz? musza sie lansowac jakims ajfonem bo nikt ich nie zauwazy. Zero charakteru, zenua

Gość gość
Jestem taka sama :) FB i te inne portale spolecznosciowe omijam szerokim lukiem, mam komputer ktory pamieta Jana Pawla II (nie laptopa :P ) i komorke Nokie sprzed 8 lat :P i 12 letni telewizor Jezdze 13 letnim golfem a maz 19 letnim punto :D Ale mam zajefajna rodzine i kozystam z zycia ile wlezie :)

Gość gość
Są osoby które nie potrzebują materialnych zbytkow, ale pol świata za to zwiedzone. :-P. Tylko jak pojawia się dziecko, to wtedy te zbytki nabierają znaczenia. Wymiana telewizora na mniej promieniotworczy, wymiana samochodu na bezpieczniejszy, a jak dziecko dorasta to chce mieć podobne zbytki do zbytkow rówieśników. Pf.

Gość gość
myślę że nadawałabyś ze mną na tych samych falkach ,bo ja nie lubie ludzi za ten lans ,cb już polubiłam ,no i auto masz zaj.... tylko troche pali

Gość gość
No i dobrze :) obecne telewizory psują sie zaraz po gwarancji :) telewizory maja w sobie mase rtęci , żarówki energooszczedne to juz w ogole trucizna. U mnie w domu lodówka działa juz 15 lat, telewizor tez ze 20, odkurzacz ? hahaha mama ma go od 1980 roku

Gość gość
a co mam myslec ? mnie pogon za bzdetami tez nie kreci gg zalozylam bo mnie 6 letnia chresnica prosila :classic_cool:ze sobie popiszemy o to i mam :P

Gość gość
pytanie brzmialo co myslimy....ja mysle zes zajefajna babka tylko z drugiej strony po co ci opinia o sobie skoro zlewasz lansowanie sie:P no i ten mustang troche mi nie pasuje w tej opowiesci

Gość gość
Moj sasiad ma 30 lat i jezdzi Polonezem :classic_cool: serio, ma kase ale mowil, ze lubi sie wyrozniac :classic_cool:

Gość gość
chyba masz z tym problem, skoro aż temat o tym założyłaś, prawda? Ja jakies tam konto na FB mam, ostatni raz zagladalam chyba z miesiac temu. Smartfona mam, bo wykorzystuje w pracy. Plazmy nie mam, ale od miesiaca mamy tv led :) Jak dla mnie bzdurny temat- niby sie nie lasujesz a jednak:)

Gość gość
ja smartfona mam akurat,ale nie mam fejsa,bo po cholere,że każdy ma ,to nie znaczy że i ja musze,tv mam nasto letni,z dużym zadem,ale działa jak trzeba i nowej plazmy czy leda nie potrzebuję jak na razie, przyjdzie pora to pomyślę.