Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile miesiecy mialy wasze dzieci gdy zaczelyscie korzystac ze spacerowki

Polecane posty

Gość gość

Takiej lezacej spacerowki. Moja Rybka ma trzy i pol mc ni tak pomyslalam ze za miesiac juz moze sprobowac ja przelozyc, ale tak zeby mogla lezec.

Gość gość
Moje dziecko prawie 7 miesięcy, koleżanki syn jako 4mies- jednak strasznie się męczył bo tylko na leżąco i przypięty tymi pasami, było mu bardzo niewygodnie, lepiej poczekać aż dziecko zacznie siedzieć.

Wcale nie miała na leżąco, przełożyłam ją do spacerówki, gdy miała skończone pół roku, siedziała wtedy i podciągała się do stania.

Gość gość
9 miesięcy :)

Gość gość
Moja córkę przełożyłam do spacerówki jak miała 3 miesiące - oczywiście na płasko. Dlaczego? Bo spacery w gondoli były koszmarem. Non stop płakała i z reguły było tak że mała trzymałam na jednej ręce a druga kochałam wózek. Jak przełożyłam do spacerówki skończyły się krzyki i płacze chyba dlatego że powiększyło jej się pole widzenia :-)

tu nie wiek się liczy tylko to żeby dziecko samo potrafiło siedzieć, dopiero wtedy nie jest to obciążające dla kręgosłupa i bioder... a z doświadczenia wiem że dzieciom przypiętym z spacerówce pasami bez możliwości przekręcenia się wcale nie jest wygodniej niż w gondolce...

Gość gość
synek mial 8 mc. juz siedzial. kupilismy parasolke bo wozek typu 3w1 ktory skladal sie ze spacerowki byl bardzo ciezki a mieszkalismy na pietrze w bloku i wozek musialam wynosic z piwnicy gdzie byly waskie schody

Gość gość
5.5 miesięca

Gość gość
Moj synek mial nie cale 5 miesiecy jak przesiadl sie do spacerowki, ale nie dla tego ze siedzial tylko nie miescil sie juz w gondoli, mierzyl 70cm i mial problem z wyprostowaniem nóżek w tym badziewnym chicco trio tour. ..

Gość gość
8,5 miesiąca

Gość jaw
4 miesiące. Tylko dlatego, że lato było upalne i dziecko się gotowało w gondoli. W spacerówce po rozłożeniu jakiś tam przewiew był :)

Gość gość
moja miala 4miesiące. przełożyłam do spacerowki bo w gondoli jeździła tylko leżąc na brzuchu i zaczela przyjmować pozycję do raczkowania i sie kiwac, bałam sie że mi wypadnie.

Gość gość
Nie widzę przeszkód by nawet małe niemowlę w spacerówce wozić jeżeli jest rozłożona. My używamy już od 2 tygodni, mały ma 5,5mca.