Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ściągaj Majtki

Chętnie zerżnę puszczalską żonkę :)

Polecane posty

Gość Ściągaj Majtki

Jak w temacie... Wiek tak do 40-45 lat, byleby była atrakcyjna... Może być przy mężu. Czekam na oferty :)

Gość gość
Tak lecz w obecnosci męża.Bo czesto zdarzają się różni faceci i mogą skrzywdzić Kobietę.Ostrzegam wszystkie chętne.Po drugie zdrada zawsze kogoś Rani!! A w trójkącie oboje małżonków mają podnietę i przezycie nie do zapomnienie zwłaszcza jak widzi obcego k***ska wchodzacego w cipkę żonki.

Gość gość
załóż sobie swoje na łeb :P

Gość Ściągaj Majtki
No, i jak będę wygladał z majtkami na głowie?? jak kretyn jakiś ;) A ja nie jestem żadnym świrem tylko poważnym usługodawcą z branży cuckold ;) Nie musi być zresztą żona, może być narzeczona, bądź czyjaś dziewczyna... Tylko poważne oferty. :P

Gość gość
To moje wielkie marzenie widziec jak moja zonka ma orgazm z innym facetem. Ja jej tego nie potrafie dac... Niech wiec z innym to ma.

Gość gość
Do: "Sciagaj majtki" Skad jestes? Moja kochana zonka 47 latek ma moje pozwolenie na kochanka...

Gość gość
Ja ostatnio mojego mężczyznę tak przeoralam naszym wibratorkiem ze wil się prosząc o jeszcze Miło było patrzeć jak sprawia mu to przyjemność choć pedałów nie cierpi

Gość gość
I bez majtek na głowie kretyn z Ciebie :-D Usługodawca potraktowałby temat poważnie.Ty chcesz spełnić marzenie i zarobić na tym bez konsekwencji. "Ściągaj majtki" nie zadziała.

Gość dupniety_na_umysle
Ok, zapytam.