Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaką imprezę zrobiłyście z okazji roczku swojego dziecka ?

Polecane posty

Gość gość
Impreza bezalkoholowa na 14 osób. Kolacja i tort . Było super. Jak można być takim dusigroszem, żeby dziecku nie wyprawić urodzin? Szok. Wasze dzieci też o waszych nie będą pamiętać.

Gość gość
ja autorka do Mamy Ewuni: u nas tez tylko dwoje dzieci , w tym jedno moje , drugie dziewczynka - 5lat

Straszne urodziny, bo córka urodziła się w Helloween. Girlandy w dynie i czaszki, analogiczne balony, wydrążone dynie ze świeczką w środku, dyniowa zupa z imbirem (to dla rodziców ;)), ciasto dyniowe itp. Dzieci przebrane. Było ok. 10 dzieci i prawie 2x tyle rodziców. Dom wyglądał jak po bitwie, ale wspominam to bardzo dobrze.

Gość gość
Tort, ciasto i kawa. Byli dzidkowie, prababcia i chrzestni.

Gość gość
1000zł w lokalu to i tak bardzo tanio,ja roczku jeszcze nie robię ale chrzciny w niedziele 8 osób dorosłych 5 dzieci i kosztowało mnie to już ponad 700zł liczę samo jedzenie i napoje,ciasta i tort robię oczywiście w domu

Gość gość
ja autorka : no tak, tylko, ze ja w domu to tylko tort, 2 ciasta, kawa, wino , ewentualnie deser lody , żadnych obiadów, sałatek itd., więc na bank to nie będzie ani 700 ani 1000 zł :)

Gość gość
My na 1 urodziny corki pojechalismy do spa,mnostwo atrkacji dla dzieci. Nie wyobrazam sobie robic imprezy w domu i zapraszac 15 osob, nie cierpie takich imprez

Gość gość
ja autroka: my raczej wyprawimy roczek bo w naszej rodzinie wyprawia się takie urodzinki :), tak więc wyjazd odpada :(

A ja bardzo lubię urządzać imprezy w domu, ale jak już pisałam, my mieliśmy 40 osób - sama bliska rodzina :) i nie miałabym gdzie usadzić wygodnie aż tylu gości dlatego roczek był w restauracji, tak jak chrzciny, a kolejne urodzinki robimy oczywiście w domu bo gości jest o wiele mniej :)

Gość gość
"ja nic nie robie bo dziecko i tak nie bedzie pamietalo bez sensu!" co racja to racja hehe

Gość moja jak miala 5 lat pierwszy
nie robiłam roczku.Do 5 lat nie wyprawiałam urodzin, jako 5 latka poszla do przedszkola i pierwszy raz urodziny miała robione i zaprosiła koleżanki do domu

Gość gość
ja roczek robiłam w domu, zaproszeni byli dziadkowie i rodzice chrzestni z dziećmi, był piękny tort , obiad i przystawki, balony oczywiście także. teraz robię urodziny na 3 latka, a w lecie znowu roczek, jak pogoda pozwoli to zrobimy w ogrodzie. dla mnie urodziny moich dzieci to najważniejsze święta, wiec nie wyobrażam sobie aby tego nie uczcić. w lokalu to fajny pomysł jeśli nie masz warunków w domu, natomiast ja lubię domowe imprezy wydaje mi się ze atmosfera swobodna, jedyny minus to dużo pracy:(

Gość gość
my robimy w domu,

Gość gość
najbliższa rodzina w domu+tort, nie stawialam nawet kolacji bo zwyczajnie dziecko spac o tej porze kladlam, takze tort, dmuchanie swieczek i do zobaczenia next time. bylo spontanicznie, bo nic nie chcielismy robic-ale super się naśmialismy, no i rodzina w komplecie byla-az fotki przejrzalam przed chwila ;-)

Gość gość
ja autorka : my już na bank będziemy robić w domu, odwołałam dzisiaj rezerwację w lokalu. Będzie tort, cista, kawa, wino, ewentualnie deser lodowy , balony :) . Bardzo dziękuję wszystkim za pomocne wypowiedzi :) Pozdrawiam Was wszystkich :)

Autorko i dobrze :). Też zrobię roczek w domu, urządzę grill. To nie jest jakas oficjalna impreza, jak masz miejsce to czemu nie?

Gość gość
no my to zrobiliśmy fest zabawe, zarżli my byka i ubili wieprza, napędzili samogonu i dwa dni się bawili, kto przyszed to poili i karmili my do oporu, pół wsi się bawiło, no i dzieciak jagby szybcie zaczoł rosnąć, znaczy trza dobrze opić to będzie wszystko jak należy