Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spłacenie samochodu oraz innych rzeczy po rozwodzie. Problem.

Polecane posty

Gość gość

Kochani.. Z moim mężem (jeszcze mężem) zdecydowaliśmy, że się rozwiedziemy, mamy małe dziecko, drugie w drodze i jak ustaliliśmy rozwodzimy się bez orzekania o winę (nie wnikajcie dlaczego, bo tu nie o to chodzi) dom męża był przed ślubem więc on go weźmie, ale samochód bierze, a był on kupiony po naszym ślubie, czy będzie musiał go spłacać? Jeżeli samochód kosztował 65 tysięcy to ile będzie musiał mi spłacić? (ja nie mam prawo jazdy, czy to na coś wpływa?) oraz niektóre meble w domu np plazma była kupiona też po ślubie (czy co się wgl spłaca) i o co dokładnie z tym chodzi? Rozwodzę się pierwszy i mam nadzieję OSTATNI RAZ, a pojęcia tak dokładnie o tym nie mam, do rozprawy jeszcze szmat czasu, proszę o pomoc, oczywiście rozsądną, najlepiej od doświadczonych osób. Pozdrawiam :)

Gość gość
ruchomosci kupione po slubie za Wasze wspolne pieniadze sa majatkiem wspolnym. z tym,ze na rozprawie sad nie bedzie wnikal,co kto bierze i za ile. mozecie albo sami sie dogadac i u notariusza sporzadzic pismo,kto co bierze,albo po rozprawie rozwodowej lub rownolegle z nia musicie zalozyc sprawe o podzial majatku

Gość gość
Bierz dwa koła i pilota od plazmy i .... sp...laj ;)