Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Co z tymi kobietami że nas nie chcą

Polecane posty

Gość gość
to nieprawda, często chcemy, ale wy tego nie widzicie, bo nam się nic nie podnosi

Gość DumnyPrawiczek
w d****h się im poprzewracało.

Sęk w tym, że źle do tego podchodzicie. Jeśli potrafilibyście zafascynować kobietę osobowością, mielibyście ich na pęczki. A Wy tylko : sport, gry, sport, motoryzacja, sport. Błeee.

Gość gość
A Wy tylko : sport, gry, sport, motoryzacja, sport. Błeee." teee! wieczna kochanka, zapomnialas o jooobanku ble bleeee :D

Ano właśnie. Więc co w tym ciekawego? Ja lubię facetów, którzy starają się mnie zrozumieć, są ambitni, potrafią rzucić komplementem albo droczyć się do upadłego. Przy tym facet powinien być oczytany, żeby dało się z nim pogadać plus wiedzieć chociaż pi razy oko co się na świecie dzieje. I tyle. Jakby potrafił naprawić pralkę albo przetkać zlew - duży plus, ale nie jakoś super konieczne umiejętności.

Gość gość
z faceta nie ma pozytku

Gość gość
a po co kobiety maja chciec takich co siedza caly dzien przed komputerem mamusia ich karmi i utrzymuje i nie pracuja ani nie ucza sie ani nic nie potrafia zrobic .. no po co ? przeciez tacy nie nadaja sie do zwiazku

Jesień już w pełni i właśnie dlatego czekałem z moimi wakacyjnymi opowieściami do teraz, by w tej chłodniejszej atmosferze siebie i Was trochę rozgrzać. Pewnie zaraz, gdy zacznę to pisać, pała stanie mi na baczność, bo zawsze tak jest, kiedy wracam myślami do moich onanistycznych (i nie tylko) ekscesów. Czy *****iście się w karetce pogotowia? Może niektórzy z Was mieli taką okazję, ale przyznacie, że jednak jest to dość oryginalne miejsce. Zwłaszcza, jeśli ze służbą zdrowia nie ma się do czynienia na co dzień. A czy *****iście się w karetce pogotowia na plaży? Tu zgodzicie się chyba ze mną, że to już jest bardziej oryginalne. Ale właśnie w takich warunkach przyszło mi odwalić niedawną wakacyjną przygodę. Może niezupełnie na plaży stała ta karetka pogotowia, ale w pobliżu, przy wejściu na plażę, przy wydmach. Z początku myślałem, że komuś z plażowiczów coś się stało, ale wchodząc na plażę, zauważyłem, że z pojazdu wychodzi młody koleś i z ręcznikiem na ramieniu maszeruje w stronę wody. Przyznam, że cały czas miałem na niego oko, a jako że była to plaża mieszana (dla naturystów i tekstylnych), to dało się także zauważyć jego dość spore mięcho w kroku. Koleś też zerkał na mnie i od razu coś w nim wyczułem. Po jakimś czasie udał się w stronę wydm, wyszedł z plaży, kierując się do auta. Niech tam... Poszedłem i ja. Najpierw zrobiłem małą rundkę nieopodal karetki, a gdy zawróciłem, chłopak stał za nią całkiem nagi, ruszając sztywnym k*****m. Zażartowałem, czy można tu sobie zmierzyć ciśnienie, bo rzadko kiedy na plażę ktoś przyjeżdża karetką. Gościu uśmiechnął się i wytłumaczył, że wpadł nad morze na weekend, a że pracuje w prywatnej firmie medycznej, to skorzystał z takiego środka transportu. Odinstalowany osprzęt, spać można na noszach, na półkach mini-kuchnia. Luzik, hehe. Pod pretekstem pokazania mi wnętrza koleś wszedł do środka, a ja za nim. Ze sterczącym już zresztą na maksa k*****m. Nie było co gadać i bawić się w podchody. Skoro koleś goły, nasze pały są twarde, to czas zabrać się do roboty. Wyjąłem drąga i gostek od razu pojął, co ma z nim robić. Położył się na noszach, a ja przystawiłem mu do twarzy mojego ociekającego już, mokrego c***a. Ciągnął go i ciągnął, a ja czułem, że długo to nie potrwa. Byliśmy porządnie podjarani. Zdążyłem jednak jeszcze zająć się jego fujarą. Wylizałem więc ją dokładnie, nie pomijając także wygolonych jaj i dziury, która prosiła się, by w nią wjechać. Zrobiłem to konkretnie, gdy odwrócił się, kładąc się na brzuchu. Wypięte do góry dupsko obijało się o moje podbrzusze, gdy *****em je dość mocno i szybko. Koleś piszczał, a cała karetka chodziła na boki. W końcu z*****em się gęstym, białym strumieniem na ryjka, wyczekującego już mojego nektaru. Obiłem mu jeszcze mordę ch**em, bo zauważyłem, że chłopak wykazuje takie upodobania. Przyznać trzeba, że było całkiem odlotowo, a teraz mój ptak – jak podejrzewałem – znowu szykuje się do lotu. Zaraz się nim dobrze zajmę. Mam nadzieję, że choć trochę rozgrzaliście się, czytając te słowa. Może także i Wy podzielicie się jakąś swoją historią? :)

Ja też choruję i mam ciągle kaszel !!! miałem robione RTG klatki piersiowej i tam wszystko jest okej ale mam za to zapalenie gardła i powinienem mieć wycięte migdały