Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O Led_stalking?

Polecane posty

Gość gość
Jak ci cos nie pasuje to po co wchodzisz? Widocznie interesuje cie ten watek ...

Tylko tu jest aktywnie prowadzony watek więc siłą rzeczy tu weszlam. Zreszta tu sie pali ogień i nie sposób nie widziec tego pozarowiska.

Gość gość
Skoro Literka podala dokladne dane Marty to wcale sie nie dziwie ze taki najazd na nia ... A ty na miejscu Marty co bys zrobila ?

Gość gość
condo co ty chrzanisz?Niby jesteś tu nowa,zaledwie od wczoraj a już weszłaś na najbardziej kontrowersyjny temat i nie znając ledowej zupełnie przypadkiem jej bronisz?:D Olka idź do dziecka:)

Gość gość
literka wczoraj przepadła bez sladu a dziś pojawia się nowiutki nick stojący za nią murem.Przypadek?:O

Gość gość
Literka coz to za nowy nick :-\ Ty jak co wymyslisz to...

Gość gość
kjerva laska nie ta z****** literka bo chociaz pisze z sensem

Jak zgłosić ten temat do usunięcia? Pytam poważnie, robicie tu takie szambo, że mnie mdli po prostu. Dorosłe kobiety, żony, matki. Współczuję Waszym dzieciom. A potem się dziwicie, że w wiadomościach słychać, że nastolatek zabił kolegę. Same uczycie takiej nienawiści do ludzi. Pewnie jeszcze katoliczki.

Zgadzam się z Tobą Ara, mnie to smuci. Nie wiedziałam, ze można tyle jadu wylewac z siebie. Mnie dotknęło to tutaj choc jestem krotko na forum. Bez zadnych powodow atakują/e dziewczyny , ktore przychodza z problemami lub problemikami i bez pardonu lecą/i najgorszym żargonem i epitetami. To wystrasza i upokarza te osoby. Dlaczego to robią? Nie rozumiem. takie zachowania powodują, że na forum zostaja w większości tylko tego typu ludzie i kółko sie zamyka. Nie wiem czy uda mi sie długo tu pobyć bo te ataki zniechęcaja do aktywności i człowiek kapituluje myśląc: po co mi to?!

Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci - i to właśnie w tym dziale tyle nienawiści i wulgarności.

No właśnie niestety tak to jest, kiedy komuś brak merytorycznych argumentów i umiejętności dyskusji. No ale to się wynosi z domu - w mojej opinii. Inaczej zostają emocje, a potem co - tylko się wziąć za kudły :) Condoleezzza i AraTram fajnie, że trochę więcej niebieskich nicków pojawiło się na forum :D

Gość gość
psi prokurator:)

Gość gość
AgaWus pod jaki paragraf podciągnąć to co zrobiła led?:) pokazała klasę,ale w sumie to wynosi się z domu:)

Gość gość
dajcie juz spokoj, nie ma dnia, zeby temat z 'Led' w nazwie nie byl na glownej. Dwie dorosle kobiety urzadzaja totalna dziecinade, podaja swoje dane, szpieguja kto jest kim, co kto napisal, a wy dajecie sie w to wciagac! Niech sie kloca medzy soba, skoro zadnej nie stac na odrobine powagi, a wy sie nie wtracajcie to w koncu te tematy sie skoncza. Milej niedzieli!

Gość gość
Jaki Marta miała nick?

Gość gość
daga jaga

Gość gość
Marta to jak dbasz tak masz :)

Gość gość
Daga jaga to ta ateistka od niechrzczonego bękarta. Święta idą a wokół tyle pustych szmaciar bez podstawowych chrześcijańskich wartości ech :(

Gość gość
twoje wyzwiska są za to takie chrześcijańskie :D aż się chce być katolikiem i spotykać takich "życzliwych" ludzi, wszyscy wierzący tacy jesteście? bo jak tak to dziękuje rodzicom, że mnie nie chrzcili :)

Gość gość
15;01 wspanialy obraz polskiego katolika w kilku slowach. zenada totalna. zbieraj sie na msze wieczorna lepiej, niech cala wies widzi jak paradujesz do kosciola ze zlozonymi przeszczepami.

Gość gość
Ale spokoj bez literki :) teraz nie ma odwago zalogowac sie :) tak to jest jak najpierw sie robi a potem mysli.

15:01 widać, że przepełnia Cię milość do bliźniego i wzięłaś sobie do serca nauki Jezusa :D.

Gość gość
nie mylcie wiary ze zwykłym sku/r/wysyństwem i brakiem zasad jakie ma literki z barcina :-o

Gość gość
Daga jaga nie broń sama siebie bo wszyscy wiemy że pusta jesteś i brzytka dobrze że bękarta nie chcesz chrzcić bo i tak rzaden normalny ksiądz nie ochrzcił by bachora rozwódki. Jakie smutne musi być życie takich pustych ludzi bez podstawowych wartości i ciekawe ile skrobanek zaliczyłaś w życiu :(

20:37 jakże smutne musi być życie takich zgorzkniałych kobiet jak Ty, nie potrafiących bezbłędnie napisać słowa brzyDka. Jestes zadufana w swojej wierze i nieskażonej niczym moralności, nie pojmujesz, że są osoby, które nie chcą chrzcić dzieci, nie chcą należeć do KK? Dla niektórych miarą człowieczeństwa nie są jego przekonania religijne czy polityczne.

Gość gość
dokładnie daga czyli Marta nie zrobiła takiego cyrku z podaniem danych jak Ola!franca