Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Art. gospodarstwa domowego z Biedronki? Kupujecie? Polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio dość dużo tego w Biedronce. Garnki, patelnie, czajniki, naczynia, noże i inne. Akcesoria do kuchni, łazienki. Meble łazienkowe, kuchenne, komody, szafki na buty.

Gość anjjjaaam
tak polecam udka zasmażane w maśle

Gość gość
ja mam kilka rzeczy. blender, toster juz 2 lata go mam. rozne noze , patelnie, talerze sluza mi juz ze 2 lata.

Gość qwasewqc
ja trzy lata temu kupiłem tam chleb. Służy mi do dziś

Gość gość
Ja mam noże. Są super :)

Gość gość
ja juz z 5lat mam fajny blender kupiony w biedronce! Moze niedlugo go nawet rozpakuje?

Gość gość
tak, kupuję i są to naprawdę dobrej jakości produkty :)

Gość gość
mop obrotowy się liczy? sprawdza się b. dobrze, mam też jedną dużą patelnię teflonową- jestem z niej bardzo zadowolona, raczej nie kupuję takich rzeczy w biedronce, bo tam sama chodzę na zakupy, a te rzeczy zajmują dużo miejsca i nie mam już jak donieść do domu (bo kupuję głównie art. spożywcze)

Gość gość
wczoraj kupilam blender za 30zł-będzie nadawał się tylko do miksowania owoców. kiedys kupiłam patelnię teflonową-niby grillową i w 2miesiące pokryła ją rdza, inna teflonowa z małymi wypustkami to samo. kupilam tez niedawno lampki led 3szt na przylepiec, przydaja sie w lazience w nocy,na korytarz i przy lozku za 15 zl

Gość gość
Oj, ja mam masęęęę tego! M.in. komplet sztućców, talerze, kubki, patelnię, drylownicę do wiśni, szafkę łazienkową - słupek, pokrowiec na pralkę, garnki, różnorakie akcesoria kuchenne (tłuczek do ziemniaków, chochla, itp.), obrusy, podkładki, poutpouri, doniczki, koszyki, żarówki ledowe, deski do krojenia, miski szklane, wazony, świeczniki, ramki. Dużo by jeszcze wymieniać :). A i nawet mój mąż kupił niedawno wkrętarkowiertarkę, prostownik, wiertła i inne narzędzia. Jesteśmy zadowoleni :).

Gość Sunsina
Wszystko zależy na co się trafi, ja akurat nie bardzo jestem przekonana do tego typu produktów sprzedawanych w tych wszystkich marketach. Miałam kiedyś szynkowar z biedronki teraz mam taki - http://piwnicajana.pl/przetwory/du%C5%BCy-szynkowar-szczegoly.html i powiem Wam, że jednak różnica jest dość znaczna. Jednak jeśli ktoś chce mieć dobry sprzęt który wytrzyma dłużej to lepiej czasami poszukać nawet w sieci i kupić coś droższego, ale cieszyć się z możliwości korzystania z tego przez dłuższy czas aniżeli kilka użyć. Takie jest moje zdanie.

Gość gość
Czasem można kupić tam coś przyzwoitego, ale raczej staram się unikać zakupu art.gospodarstwa domowego. Po wielu poszukiwaniach znalazłam sklep który sprostał moim wymaganiom. Jeżeli zakup garnków, porcelany czy sztućców to tylko w tym sklepie. http://domzfantazja.pl/ Naprawdę polecam