Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cezzzar

Chcę kobietę bez zobowiązań

Polecane posty

Gość cezzzar

Wiek bez znaczenia

Gość gość
Chcę kobiety. Ma być, bez... zobowiązań!!! Jakiś dziwnych, takich życiowych powiązań. Nie ma ona mieć spraw żadnych, problemów Ma być bez zobowiązań, żadnych dylemów! Ja chcę takiej kobiety. JA chcę! Chcę i już! Ma Ona, ta kobieta, być zawsze tuż, tuż... i na moje skinienie, zawsze biec, do mnie, bo jeśli nie!, to... przyznam się: już po mnie!

Gość gość
no chyba żartujesz-wiek nie ma znaczenia?Szepnij coś o tym cezzzarze. Do gościa niżej:podobają mi się (Twoje?)strofy.Kwintesencja tematu

Gość gość
Idź do sklepu tam takie są...jaki ci się marzą :) dmuchane lale

Gość gość
do gościa wyżej x 2 ;) -dzięki! -Proszę i przepraszam, i... dzięki, ..ale zawsze mnie dobijały te jęki. Co to za motyw, dziwny jakiś taki, faceta, co to nie ma nawet sraki.. (sraka -dupa w spodniach) ;)

Gość Ryfka     Goldman
Jasne, bez zobowiązań, bez włosów łonowych, bezmigrenowa, wesoła, ale bez przesady, smutna, ale w ładny sposób, wysportowana, ale nie atletyczna, bez dzieci, psa, chomika, zobowiązań... Dyspozycyjna, ale dobrze zarabiająca, z własnym lokum. A jej jedynym marzeniem, ma być nie szczyt Mount Everest, a Twój szczyt. Gratuluję, dobrze trafiłeś, wybieraj.

Gość gość
...ależ, no, On wybrał już! Kąpiel nago w stogu róż ;) Pozdr. ;) art de