Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodajnowytemat

seks

Polecane posty

Gość dodajnowytemat

mam czy raczej miałam kochanka dopóki bylo bez zobowiązan było ok Potem wyznał miłość i zaczelo sie psuc tzn nie chce seksu, deklaruje, ze chce, ze pragnie, ale nie dochodzi do spotkan i zblizen, tlumaczy sie problemami zawodowymi Nie wiem co o tym myslec - pogubilam sie Odpuscic ta znajomosc czy czekac na niego ?

Gość dodajnowytemat
bo ja mam taki apetyt na seks, że szok I to on mnie właśnie tak rozbudzil Jest moim drugim kochankiem i nie wiedziałam, ze seks moze byc taki fantastyczny I dlatego tak bardzo pragnę go :) Wręcz wyć mi się chce z braku seksu

Gość gość
Drugi :p przyznaj sie ilu cie juz zaliczylo anonimowe forum jest przeciez

Gość dodajnowytemat
no drugi niestety albo stety :P jak kto woli :) tu własnie moge byc szczera, wiec jestem Mialam dwoch, i ten drugi CUDOWNY :)

Gość dodajnowytemat
prosze o wypowiedź facetów czy problemy zawodowe moga sie przyczynic do tego, ze facet traci ochote na seks ? tzn on deklaruje, ze chce i pragnie, czasem to widac nawet ;) Ale do spotkań nie dochodzi, bo albo ja nie mam czasu albo on Cholera, a tu wiosna idzie i mi sie tak niesamowicie chce bzykac ...

Gość gość
A może ma zonę albo dziewczynę??

Gość dodajnowytemat
no nie ma, jak mnie poznał miał, ale się we mnie zakochał i rozstał sięz nią

Gość ha no tak
temat jest prosty, koles sie zakochał, a ty masz męża pewnie i interesuje cie tylko seks, jego do tej pory również no ale popełnił ten kardynalny błąd, i zakochał się w kochance i nie ma ochoty na seks bo wie ze musi sie toba dzielić, wczesniej mu to nie przeszkadzało, ot bzykanie, ale teraz...

Gość dodajnowytemat
już nie mam męża :) miałam, ale się rozeszłam z mężem A dla mnei to dziwne, skoro sie zakochal to powinien dążyć do spotkan ze mna i do seksu A tu nic .... :(

Gość gość
ale wzial z nia rozwód?

Gość ha no tak
oo to ciekawe, skoro jesteś wolna i on również, i wielce zakochany nie dąży do spotkan, cos głebszego jest na rzeczy, pewnie ma juz nastepną...

Gość dodajnowytemat
nie mieli ślubu, nawet ze soba nie mieszkali I potrafi mowic, ze co wieczor teskni chce zebym lezala obok niego, budzila sie rano obok niego A nawet na zwykle spotkanie nie ma czasu Tzn nie wychodzi z porpozycja Heh raz nawet wypalił, ze moglabym byc jego zona ;)

Gość dodajnowytemat
tez zaczynam myslec, ze ma inną Choc deklaruje, ze nie Ze ma problemy Wiem, ze ostatnio sporo pije Wiec chyba ma te problemy jednak, ale nie wiem jakie Gdyby tylko powiedzial to staralabym sie mu jakos pomoc

Gość gość
No właśnie może bzyknął się z była albo ma kogoś na oku.. a nie wie czy mu wyjdzie i trzyma Ciebie? Albo faktycznie jest teraz zapracowany.. tez tak miałam z moim..

Gość dodajnowytemat
no sama nie wiem Z byla sie raczej nie bzyknął, rozeszli sie ugodowo Sam stwierdził, ze to po prostu nie było to od początku I widać, że nie ma żalu A może jest jakaś inna ? mozliwe :( Tylko po co by deklarował, że tylko ja, że przeze mnie inne go nie interesują, że nawet jest zły na siebie, że tak wpadł cholera! zależy mi na nim, nie chcę nikogo innego Ale też czekać na niego ? ile? rok ? 2? 10 lat? bez sensu :(

Gość dodajnowytemat
nie wiem co robić? przycisnąć go ? dać sobie spokój i odciąc sie ? cholera!!

Gość gość
A Ty masz meza ?

Gość dodajnowytemat
nie mam

Gość dodajnowytemat
najgorsze, ze nie wiem co robic Gdyby powiedzial, ze nie chce, nie jest zaitneresowany to ok Pocierpiałabym, ale poszłabym w swoją stronę i zerwala kontakt z nim. A tak to nei wiem na czym stoję

Gość gość
To pogadaj z nim szczerze.. Mój tez nie miał dla mnie czasu, wykręcał się praca - ale jak się spotykaliśmy to seks był cudowny. Jednak nie odszedł od zony. Ja w końcu odeszłam bo nie mogłam czekac w nieskonczonosc. Ale rozumiem ze może być Ci ciężko..

Gość dodajnowytemat
on nie ma nikogo, ja akurat obecnie nie chcę zwiazku Ale spotkania i seks jak najbardziej Chce sie po prostu spotykac bez zobowiazan i zobaczyc jak bedzie Wiec on nie powinien czuc sie zagrozony, naciskany itd ciezko porozmawiac, kiedy on ciagle zajety Smsem tego raczej nie zalatwie

Gość dodajnowytemat
chyba mu po prostu nie zależy Gdyby mu zależalo to by to inaczej wyglądało Postanowiłam, że koncze to Nawet nie będe go informowac, po prostu przestane się odzywac i ... się skonczy zwlaszcza, ze mam sporo adoratorów i każdego od razu spławiam, bo mi na tamtym zależy Ale ok, dam sobie czas, wyrzucę go z myśli i postaram się ulozyc sobie zycie bez niego :)

Gość gość
U mnie było to samo... nie chciał się ze mna spotykać tylko na seks. Stwierdził ze się zakochał i zebym zostawiła meza. I ciagle tylko smsy... zadko mogliśmy normalnie porozmawiać. Ja nie rozumiem dla faceta to powinno być lepiej żeby się spotykać bez zobowiazan. Ja to w koncy zakonczylam bo naciskal na nie zebym porzucial swój dotychczasowy związek nie robia zadnego kroku z jego strony.

Gość dodajnowytemat
no wlasnie, myslalam, ze faceci wolą luzne relacje Byłam wręcz pewna, ze będzie szczęśliwy z takiego ukladu

Gość gość
Wiem rozumiem cię bo dla mnie taki układ był idealny ale on się zakochał i zaczął napierać i powiedział mi nawet ze inny facet byłby super zadowolony a on nie jest. W łóżku było nam super... ale no właśnie miał tez takie okresy "zwieszenia" na przemyślenia różne (nie miał czasu na spotkania, telefony, tylko smsy), a potem wracał jak bumerang. No ale w zeszły piątek rozstaliśmy się- chyba już na dobre.. Nie wiem jak to będzie.. brakuje mi go.

Gość dodajnowytemat
o u mnie to samo, okres gorący duzo spotkan, telefony smsy itd A potem okresy ciszy, on milczal, pisał , ze ma doła itd jak chce zakonczyc to zaczyna sie starac i mięknę Ale teraz mam już dość. Jak nie chce nic ode mnie to niech mi to powie jasno i wyraźnie Przynajmniej będę wiedzieć co jest

Gość gość
Tak - on tez był zdołowany.. i miał zawsze u mnie wsparcie. Czasem mnie to męczyło bo nie potrafił spojrzeć pozytywnie na nasz "zwiazek". Poza tym nie mogłam tez być wiecznie jego pocieszycielką. BO jak się okazywało, były takie sytuacje kiedy ja go potrzebowałam - przytulenia, rozmowy to go nie było. Może twój ma jakiej wyrzuty sumienia, może nie bardzo sobie radzi w takim układzie. U mnie było tak ze to mnie zaczęło to bardzo męczyć... ciągłe zawieszki, jego zazdrość a jednocześnie brak zdecydowania..

Gość dodajnowytemat
widzę, ze masz podobnie jak ja Tez bylam pocieszycielką, wiele razy słyszałam, dziekuje że jestes, jestes cudowna, dziekuje itd I tez jak ja go potrzebowałam to go nie bylo Też zazdrosny jest, a jednoczesnie niezdecydowany Potrafi obrazić się p******ę, ale to akurat efekt tego, ze jest nerwus - szybko się złości i szybko mu przechodzi :)

Gość gość
No ale seks z nim był cudowny.. a teraz bardzo mi go brakuje. Wczoraj napisał smsa, odpisałam i cisza teraz.. ale wydaje mi się ze już nic raczej miedzy nami nie będzie.. :( NO trudno trzeba się z tego "otrzepać" i iść dalej. Ale tęsknie za nim.

Gość dodajnowytemat
u mnie tez seks odlotowy, do dzis mam super wspomnienia :) I wiesz co - dam rade , sie otrzepac i pojsc dalej Ale on sie nie chce określic na tak czy nie I trzyma mnei w takim zawieszeniu Bo wie, ze mi zalezy na nim Jednak bede musiala to sama skonczyc Bo nie moge tak dluzej, mecze sie I nadal jestem zdziwiona sytuacja - goraca, chetna na seks kobieta, nie chcaca zobowiazan i facet .... ktory z tego zrezygnował Jakbym uslyszala to od kogos to bym nie uwierzyla ;)