Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamka5464

Kolposkopia

Polecane posty

Gość kamka5464

Hej, gdzie w Warszawie najlepiej wykonać kolposkopię? Polecacie kogoś? Słyszałam dużo dobrego o alfa-leku, ale byłam tam raptem kilka razy u ginekologa (bez zarzutów, polecam). Nigdy nie byłam tam na żadnym zabiegu. Czy ktoś był? Jak to wyglądało? A może ktoś był u nich na kolposkopii nawet? Piszcie proszę bo chce zrobić to badanie jak najszybciej.

Gość gość
a jaką masz cytologię? bo wtedy można zrobić to na fundusz i nic nie płacić.

Gość kamka5464
Chcę zrobić kolposkopię prewencyjnie. Interesują mnie ponadto tylko prywatne lecznice, bo nie mam (i nie chcę mieć) państwowego ubezpieczenia zdrowotnego.

Gość gość
Prywatnie się nie opłaca. A jeśli już to na pewno nie w placówkach typu ten Alfa-Lek, w którym nie masz żadnego pakietu tylko płacisz za każdą wizytę.

Gość kamka5464
Właśnie prywatnie opłaca się tylko w takich placówkach jak Alfa-Lek, bo płacisz tylko za te usługi, z których faktycznie korzystasz zamiast za pakiet, z którego korzystasz raz na rok, albo wcale. Mam znajomych, którzy co miesiąc wydają kasę na pakiety medyczne, które mają od lat i z których od lat w ogóle nie korzystają. Ja wolę płacić tylko za to z czego korzystam.

Gość kamka5464
Hej, byłam w końcu w alfie na kolposkopii. Dokładnie u doktora Kilijańczyka. Pomimo, że na forach ludzie piszą, że nie ma się czego obawiać, to ja jak zawsze panikowałam. Doktor musiał mnie trochę uspokoić, więc wizyta trwała pewnie trochę dłużej, niż zawsze. Niemniej samo badanie jest takie, jak ludzie piszą: kompletnie bezbolesne, może trochę tylko niekomfortowe. Wyniki dostajesz od razu po zakończeniu badania. Nie wiem, jak w innych placówkach, w alfie w cenie miałam też krótką rozmowę z doktorem o wyniku badania. Ogólnie bardzo profesjonalne podejście. Myślę, że warto co jakiś czas się przebadać.

Gość gość
ładna reklama ?

Gość kamka5464
@gość: tak, to jest reklama! Mam w zwyczaju pisać na licznych forach o tym, co dobrego mnie spotkało. I to w zasadzie o wszystkich sprawach, a nie tylko o lekarzach, u których byłam. Jak jesteś taki uczulony na opinię to od razu ostrzegam, że w przyszłym tygodniu idę do dentysty i zapewne gdzieś podzielę się swoim doświadczeniem z wyrywania ósemki.

Gość gość
gość to jest forum tu się opinią reklamuje tych, których warto, więc daruj sobie. Jak byłeś w tej lecznicy to po prostu zostaw opinię.