Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia19972

Drętwienie lewej ręki i części twarzy, co to może być?

Polecane posty

Gość Natalia19972

A więc tak, na początek źle się czułam miałam ''zaburzenia pola widzenia'' i męty przed oczami, widziałam tak jak by jakieś robaki. Położyłam się na chwile, i wstałam usiadłam do stołu i nie wiedziałam gdzie jestem, nic do mnie nie docierało, wypiłam tam herbatę. I się położyłam, na prawym boku. Zaczęła mi drętwieć lewa ręka, wstałam i zaczęłam ją sobie masować, ale to nic nie dało. Leżałam tak jak by w pozycji bezpieczniej także nie uciskałam jej nawet. Natepnię gdy przestała drętwieć ręka, zaczęły mi drętwieć wargi po lewej części twarzy, i dochodziły do końca języka i to drętwienie szło w stronę migdałków. I tak się skończyło, przy tym towarzyszył mi ból w okolicy płata ciemieniowego. Mam 16 lat i jeszcze nigdy nie spotkałam się z takim czymś, nie wiem czy jest potrzebna hospitalizacja ? wgl.. czego mógł być taki objaw, dodam że mam nadwagę. Dziękuje za pomoc :-)

Gość Malwinaaaaa
A zdrowy masz kregosłup ? moze to być tez jakis objaw niedokrwistości na Twoim miejscu udałabym sie do lekarza by to wyjaśnić

Gość Natalia19972
Nigdy nie miałam nic z kręgosłupem.

No ale jestes otyla tak , więć to moze byc obciązenie jakies .Najlepiej idz do lekarza i powiedz co sie stało

Gość Natalia19972
Nie jestem otyła, mam nadwagę :) To duża różnica.

Tak czy tak , to jest niepokojące moze to byc tez sygnał że robi ci sie zapalenie nerwów .Poprostu idz do lekarza bo objawy te co masz sa zapowiedzia jakiejs choroby

Gość gość
Objawy jak przy mikroudarze Do lekarza marsz