Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościowa mama

co do przedszkola na urodziny

Polecane posty

Gość gościowa mama

słuchajcie mamuśki, syn za miesiac ma urodziny a ja nie mam koncepcji! chodzi do przedszkola promującego sport i zdrowe odżywianie, w związku z tym nie chcę dawać pustych kalorii, czyli słodyczy typu cukierki, wafelki, żelki itp. ostatnio jego kolega miał owoce. nie chciałabym babeczkom robić dodatkowego problemu z ciastami, tortaki, bo musza to później przechowywać przez 3 dni dla sanepidu na wypadek zatrucia. podpowiedzcie mi coś, błagam!!

Gość saszaaasssa
Te urodziny w przedszkolu mają się odbyć? Moje dziecko jak miało urodziny to nie można było jakoś "szaleć' z tortami itp. wiec my ograniczyliśmy się do muffinek, na górze miały jadalne ozdoby- postacie z bajek tupu peppa myszka miki zygzak itp. dzieci były zachwycone, do tego soczki, i tyle urodziny z prawdziwego zdarzenia organizowaliśmy w sali zabaw.

Gość gość
Może jabłka w cukrze albo w karmelu, takie na patyku. Sezamki domowej roboty. A na ile osób to ma być?

Gość gość
U nas dzieci przynosza tort ale zadne dziecko nie ma alergii i nie ma takich przepisow o jakih piszesz autorko.

Gość gość
po co robic urodziny w przedszkolu? Juz wymyslacie durnoty

Gość gość
dziecko ma 4-5 lat a juz wymysla z urodzinami:P To jak bedzie 18 obchodzic? Pojedzie na Malediwy zabierajac ze soba przyjaciol? Ludzie wyluzujcie troche z tymi szalenstwami bo nie kazdych rodzicow stac na takie wariacje jak np impreza w sali zabaw potrafiaca kosztowac nawet 700zl :O Dla mnieto chore.

Gość gościowa mama
nie robię urodzin w przedszkolu jakichś specjalnych, ale chciałabym aby dla mojego syna ten dzień był wyjątkowy, każdego dzieciaka czymś poczestuje, dostanie korone na łepek i bedzie w tym dniu królem. urodziny prawdziwe będziem iał w domu. te maffinki chyba będą dobrym pomysłem :) myślałam jeszcze o takim gotowym musie z owoców, ale tam tez pewnie więcej cukru niż ustawa przewiduje :o

Gość gościowa mama
TO NIE MA BYĆ IMPREZA!!!! każde dziecko w dniu urodzin przynosi jakies drobne przekąski. nie nosiliscie cukierków do szkoły??

Gość gość
przyszły mi do głowy szaszłyki z owoców. zdrowe i efektowne

Gość gość
super pomysł z szaszłykami, dziękuję :*