Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Onaaa

Nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość Onaaa

Spotkalismy się ostatni raz na weekendzie, spędziliśmy ze sobą cudowna noc i od tamtej pory przestal się odzywać... Po tyg i po moich smsach o co chodzi odpisał, że ma gorsze dni i nie chodzi o mnie i że przeprasza, że się nie odzywał, następnie tydzień ciszy i nie odpisywania na moje smsy, w końcu sms, że "jutro pogadamy" jutro było i się nie odezwał...

Gość gość Onaaa
hmmm co jeszcze było dziwne podczas tego ostatniego spotkania powiedział to teraz miesiąc celibatu, nie dopytywałam o co chodzi myślałam, że żartuje

Gość gość
Skoro facet po bzyknięci Cię się nie odzywa, to oznacza to że ma Cię gdzieś!!! Zaliczył i to był jego jedyny cel... a piszą sms-y do niego tylko się poniżasz. Olej i zapomnij.

Gość gość
m-c celibatu może oznaczać, że ma jakąś chorobę weneryczną i jest na kuracji weź się lepiej przebadaj w tym kierunku :(

Gość gość Onaaa
może przegięłam z tym pisaniem smsów, ale bardzo przykro mi było i chciałam dowiedzieć się czemu się nie odzywa.

Gość gość
No chyba nie chcesz być z kimś kto po seksie od razu Cię olewa??? to Ty powinnaś go teraz olać na pewno ma inną skoro tak się zachowuje, Ciebie zaliczył i poszedł do stałej partnerki.

Gość gość
Jak można być takim pustakiem? Dorośnij kobieto!

Gość gość Onaaa
Proszę mnie nie obrażać!

Gość gość
Jak obraziłam cię to sorki, ale ty nie masz mózgu? Przeleciał cie i tyle, daj sobie spokój, idź na imprezę tam znajdziesz następnego.

Gość gość Onaaa
Ok nie szukam na sztuki!

Gość gość
Jak tak to dlaczego nie zadzwonisz do niego? Najgorsze są niedomówienia i próbuj to wyjaśnić, a jak cię tylko przeleciał to unieś głowę wysoko:) i niech spada. Powodzenia życzę.

Gość gość
Jeśli facet jest zainteresowany kobietą, to po takiej wspólnej nocy sam będzie chciał utrzymać z nią kontakt... jeśli tego nie robi, tzn że zależało mu tylko i wyłącznie n zaliczeniu. Jeśli to kobieta będzie nalegać i pokaże że jej bardzo zależy, to facet wykorzysta tą sytuację i będzie bzykał sobie dalej.

Gość gość Onaaa
To nie było jednorazowe. Znamy się ok 4 miesiące... Przez ten czas spotykaliśmy się średnio raz na tydzień lub na 2 tygodnie... Trzy razy ze sobą spaliśmy... Usiłowałam się dowiedzieć, pisałam, żeby tylko napisał co było powodem jego zachowania, ale nie odp. na moje smsy

Gość gość Onaaa
szczery nie rozumiem twoich złośliwych uwag

Gość jagja
a nie ma przypadkiem na imie robert,bo mam to samo ,tylko od ponad roku i pare spotkan,czasem telefony i teraz znow 3tygodnie cisza...zastanawiam sie czy kogos nie ma i to z celibatem podobne

Gość gość
Zrozum kobieto że jeśli facet traktowałby Cię poważnie, to sam dążyłby do kontaktu. Ja przez 3 lata byłem w typowym układzie którego głównym celem był seks, ale mimo to co dzień mieliśmy ze sobą kontakt, często się widywaliśmy aby pójść tylko na spacer czy do kina... Jeśli facet milczy, to znak że ma Cię gdzieś, być może za jakiś czas sam się odezwie, ale tylko po to aby znów pójść z Tobą do łóżka... nic więcej.

Gość jagja
a nie ma przypadkie m na imie robert,bo mam to samo od ponad roku i kilka spotkan,teraz od 3tyg cisza,mysle ze moze kogos ma,to z celibatem tez by pasowalo,u mnie powiedzgal czemu tak dlugo trzeba czekac na tak przyjemne rzeczy...

Gość gość Onaaa
Tak znam ten typ... ale on raczej wydawał się inny, twierdził, że za szybko "to" zrobiliśmy..., że najpierw powinno budowac się więź, itp...

Gość gość Onaaa
Oprócz tego przytulal mnie, brał za rękę... sadziłam, że to coś znaczy...

Gość gość
G***o prawda, nic tak nie buduje więzi jak właśnie seks... to on sprawia że ludzie decydują się być ze sobą, dopiero po tym jak trafią do sypialni zaczynają naprawdę kochać.

Gość gość
Jeśli facet widuje się z Tobą raz na jakiś czas a potem cisza, to albo ma Cię w d***e, albo ma kogoś i skrzętnie to ukrywa. Tak czy inaczej olałbym takiego gościa, bo to świadczy o dużym rozchwianiu emocjonalnym i niedojrzałości.

Gość gość Onaaa
Nie sadze żeby kogos miał, poznałam go na imprezie Raczej to drugie

Gość jagja
nie chodzilo mi ze to byl 1 raz seks,tylko poprzednio tez takie przerwy w przyjezdzaniu,tlumaczyl wyjazdami za granice,nie wiem jak z sms bo jat staram sie pierwsza nie pisac/ostatnio zrobilam wyjatek po 3miesc. Co slychac i odpisal/mnie tez przytula,caluje itp.,mozemy gadac godzinami,jak sie w koncu pokaze...ale zawsze prawie sie spieszy z wyjatkiem paru nocy.naprawde zaczynam podejrzewac ze kogos ma

Gość gość
Nie sądzisz aby kogoś miał :) to teraz posłuchaj... facet który lubi seks i poznaje kobietę z którą ma okazję sypiać, nigdy z tego dobrowolnie nie zrezygnuje i będzie chciał więcej i częściej, sam będzie dążył do spotkań, kontaktu. Jeśli tego nie robi, to albo seks nie ma dla niego znaczenia, albo partnerka była kiepska, albo jest jeszcze ktoś z kim sobie sypia. Innych opcji nie ma niestety.

Gość gość Onaaa
Myślę, że seks nie ma dla niego znaczenia... Pierwszy raz spotkałam się z facetem, który narzekał, ze ja ciagle nie mam dość, a on już nie daje rady...

Gość gość
Więc po chcesz się spotykać z kimś takim, skoro on nie daje rady? Seks z takimi osobami jest dość kiepski... jesteś kobietą, więc znalezienie partnera nie będzie dla Ciebie problemem.

Gość gość Onaaa
Oj może nie było bardzo długo, ale facet ogólnie był bardzo czuły i fajny... przynajmniej tak się wydawało