Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Swędząca skora głowy...

Polecane posty

Gość gość

Hej, jakiś czas temu zmieniłam odżywkę do włosów i od tego czasu strasznie swędzi mnie skóra głowy. Chociaż oczywiście to nie musi mieć związku, bo odżywkę odstawiłam a skóra swędzi nadal :( Pasozytów raczej nie mam, bo rozjaśniam włosy regularnie i raczej pasozyt by ataku amoniaku nie przetrwał... Ma ktoś jakiś pomysł co to może być i jak temu zaradzić?

Gość gość
masz alergię na odżywkę i podrażniłaś sobie skórę możesz również dostać od tego łupieżu,jak masz jasne włosy to mogłaś go nie zauważyć,ale zacznij potrząsać włosami u nasady z głową do pochyloną do przodu i jak coś leci-to łupież,nie kurz:)

Gość gość
hm, dzięki za sugestię :) alergia to dość dziwne wyjaśnienie, bo raczej nie jestem na nic uczulona. Ale kurcze -zaczęło sie to ewidentnie gdy zaczęłam używać tej odżywki :( Teraz ją odstawiłam, a głowa nadal swędzi - co moze pomóc?

Gość gość
hallllooooooooo

Gość gość
hallloooo

Gość gość
idz do apteki po jakis plyn na swedzaca skore, na alergie. U mnie kolezanka tak miala, az jej w koncu zaczely wlosy wypadac i zaczela lysiec. Poszla do rodzinnego to dostala wlasnie jakis plyn, zaczal pomagac ale pozniej wybrala sie jeszcze do dermatologa i dostala jeszcze inne leki. Juz jej minelo. Uczulil ja szampon.

Gość gość
Mi pomogl clear przeciw swędzącej skorze glowy