Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hummve

Jak zwykle wstrzymywałem mocz i chyba pękł mi pęcherz bo go nie czuje jak zacisk

Polecane posty

Gość Hummve

am a wszystko poszło w spodnie i nie mogłem przystopować, wiem, że brzmi to jak najgorsze prowo świata ale nie jest, wiem że powinienem iść do lekarza ale mam pytanie czy to da się naprawić czy może butelka przywiązana do nogi do końca życia, gdzieś widziałem to na filmie ?

Gość Hummve
Tak, byłem z tym u lekarza znajomego i to pęcherz, póki co chodzę z butelką przy kostce i rurką :o

Gość Hummve
Czy jest może ktoś komu też pękł to się razem pocieszymy, razem raźniej :)

Gość Alicja 244
Słabe prowo, pęcherz nie pęka prędzej zsikasz się w spodnie :classic_cool:

Gość Hummve
Niestety chorowałem na chorobę, że permanentnie wstrzymywałem mocz, zaciskałem penisa między nogami na siedząco i trzymałem mocz jednocześnie go nie trzymając, nie wiem jak to powiedzieć, ale mi pękł :o

Gość Hummve
Czy jest ktoś może z takim problemem, jestem chyba jedyną taką osobą w polsce gdyż nawet w google nic nie mogę znaleźć na ten temat.

Gość 24234234
Oczywiście że nie pękł pęcherz :D:D To byłby z******ty ból i do tego krwotok itd. Po prostu pęcherz wypuścił z siebie mocz, ale pęcherz dalej jest w calości

Gość Hummve
Dlatego ból, pęknięcie pęcherza to tylko takie (pyk). A patrząc na sposób wstrzymywania moczu od jakiego byłem uzależniony to pękł. W dodatku samo mi lecie nieoczekiwanie i nie mogę zacisnąć.

Gość Hummve
Czy NFZ zapłaci za operację, jak tak to idę się zapisać na jakiś wcześniejszy termin. Sądzę, że do 2020 już mi zoperują :D. Dobra, żarty żartami, życie mi się strasznie skomplikuje :(

Gość Hummve
O i właśnie wpadło do butelki kilka kropli :( A jak mi się przepełni butelka w publicznym miejscu, to tylko 0,5l.

Gość Hummve
Jakby ktoś był z takim problemem jak ja lub wie coś na ten temat to piszcie, będę tu zaglądał co kilka dni :(.

Gość 24234234
kilku dni to byś nie przeżył. Gdyby pękł pęcherz, zalałby moczem wszystko w środku i szybko byś wykitował.

Gość Hummve
Pewnie ten odpowiadający za trzymanie moczu bo nie mogę trzymać i nie czuję w ogóle jak próbuje zaciskać czyt. wstrzymywać a leci.

Gość grsdsa
To może jedź na pogotowie, co? Jeśli naprawdę coś się stało, to szybsza interwencja Ci pomoże. Bardzo wątpię, by pękł pęcherz (inaczej się to objawia), ale fakt, że mocz leci samoistnie, jest niepokojący.

Gość Hummve
Nie, ok. Okazało się, że to był tylko sos cytrynowy a butelka przy nodze jest zbędna. Dziękuje wszystkim za pomoc !! :) Pęknięcia pęcherza życzę :classic_cool:

Gość Hummve
A ja ci nie życzę, jak niby teraz będę odbywał stosunek, będę sikał w partnerce ? :P