Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim banku teraz najlepiej opłaca sie wziac kredyt hipoteczny?

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy w 2 bankach, alior, ing sląski. Z tych dwóch ing na razie wygrywa. Gdzie jeszcze warto isc? Na ogólnym nikt nie odpisuje...moze ostatnio któraś z was mamuś brała? (Kredyt 100 tysięcy zł akurat my )

Gość gość
Zobaczcie w BGZ

Gość gość
Widze że sporo osób bierze w PKO BP nie wiem czy warto tam sie wybrac? Dodad ze w zadnym z tych bankow nie mamy konta.

Gość gość
Tylko nie Pko

Gość gość
To zalezy od wielu czynnikow. Od wys9kosci wkladu wlasnego wysokosci kredytu. Idz do doradcy finansowego i sie dowiedz ktory kredyt dla waa jest bezplatny.

Gość gość
Wkład własny to działka warta 75 000 i dom wart 120 000 potrzeba nam 100 000 na dokończenie prac.

Gość gość
nie lepiej bez kredytu, oszczedzic przed pare lat?

Gość gość
Autorko tak jak ktos wyzej napisal. Idz do doradcy finansowego i on przedstawi wam oferte kilku roznych bankow.

Gość gość
To sobie oszczędzaj 6-7 lat. Mamy male dziecko i wole wziąc kredyt niz w wynajem kawalerki pakowac. Rata bedzie wynosila 850zl . Koszt takiego domku (mamy kawalek lasu wiec opal za darmo chyba ze 2 tony węgla w zime) 320zl/msc Suma sumarum tyle samo co wynajem 33m2 kawalerki plus oplaty.

Gość gość
po co kredyt brac a potem ktos straci pracei jest kiszka bo nie ma z czego zyc a kredyt trzeba splacac. Jak cie na cos nie stac to tego nie kupuj bo pojdziesz na dziady.

Gość gość
Jak cie nie stac bla bla bla. oszczedzanie oszczedzaniem, ale jak ma komus pakowac do kieszeni za wynajem to nie jest to dobry interes.

Gość gość
Ja z meżem wziełam w ing i jesteśmy zadowoleni

Gość Arabiska
Nie bierz kredytu i mieszkaj płacąc czynsz, albo weź kredyt i też co miesiąc płać, mniej więcej tyle samo, ale kiedyś będziesz na swoim. Twoja decyzja. Jeśli zdecydujesz się na jednak na kredyt, to sprawdź pkobp. Zdaje się, że co 3 kredyt ludziska biorą w tym banku, więc chyba to nie przypadek

Gość gość
Oszczędzaj do usranej śmierci kredyt to zuo

Gość gość
tylko że PKO ma naprawdę fajną ofertę, ja bym przeszedł się do nich

Gość mamcia pamcia
my braliśmy w pekao z żubrem i bardzo polecamy:) byliśmy chyba we wszystkich bankach w naszym mieście i bank pekao najlepszy:) 89 tys kredytu rata 430zł 30 lat ( splacimy wcześniej:))

Gość gość
Potrzebujesz doradcy kredytowego, chcesz wziąć kredyt lub pożyczkę ? Nasz doradca finansowy profesjonalnie się Państwem zajmie w http://www.ingfinanse.pl/. Dobra i miła obsługa.

Gość gość
tylko nie mbank... odsetki Cię zjedzą.. sprawdzałam :) Ja mam w DB

Gość gość
w Polsce to jeszcze nie tak popularne, ale ja przed kredytami zawsze się radzilam doradcy finansowego (mam zaufanego w Gdańsku http://finansowypiotr.pl/ jakby ktos potrzebowal namiary) i on siedzi w tym po uszy, doradzal mi ostnio w którym banku wziąć kredyt hipoteczny (banki maja czasem takie kruszki, ze samemu trudno wyłapać)

Gość Mania888
Z doradcami finansowymi jest jak z każdym innym fachowcem - trzeba dobrze poszukać, żeby znaleźć dobrego, a najlepiej pójść do zaufanego eksperta, z którego usług korzystał już ktoś z naszych bliskich czy znajomych. Ja właśnie tak zrobiłam, kiedy brałam kredyt hipoteczny - zrobiłam wywiad wśród mojej rodziny i przyjaciół - i tak oto znalazłam Łukasza Mendochę, który pomógł mi ogarnąć całą papierologię i formalności związane z kredytem. Wskazał też najlepsze opcje kredytu w konkretnych bankach, dzięki czemu dzisiaj mogę spłacać raty, na które mnie stać, i które mi się opłacają.

Gość gość
Ja brałam w MBanku :) zmykam do lekarza z małym ,w razie pytań odpowiem pózniej

Gość janka73
Na bieżąco są zawsze doradcy kredytowi :) Ja w zeszłym roku brałam kredyt i odpowiednią ofertę pomógł mi wybrać Pan Michał Strzylak :) Tutaj masz namiary http://www.strzylak.pl/

Gość gość
Z Easy Finance mam dobre wspomnienia. Dzięki nim udało się dostać kredyt hipoteczny na przyzwoitych warunkach, bez jakiś kruczków prawnych i innych zapisów, które mogłyby mnie w konsekwencji kosztować. Firma ma dużo lat, sam korzystałem z ich usług rok temu, ale wiem, że jeszcze mój ojciec kiedyś dla swojego biznesu przez ich pośrednictwo organizował finansowanie.

Gość gość
w jakim banku wziąć kredyt? W zadnym :)

Gość gość
Dobrą ofertę ma agencja pana Copika z Zabrza. Mam do niego zaufanie jeśli chodzi o pożyczki, a ostatnio korzystałem też z możliwości inwestycyjnych. Można tutaj liczyć na depozyt inwestycyjny nawet na poziomie 30 procent rocznie, także są to już warunki które trudno gdziekolwiek indziej dostać.