Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidze facetow brzydze sie nimi

Polecane posty

Gość gość

oni tylko o se/ksie mysla o zdaradach sa zaklamani jak wszy pozbawieni jakichkolwiek uczuc

Gość gość
przesadzasz, spójrz na to z innej strony, nic nie dzieje się od razu, najpierw trzeba się dobrze poznać :)

Gość gość
Juz wiemy na jakich lecisz

Gość gość
To liż wydzieliny z cip, połowa światu tego kwiatu, jaki masz problem :P

Gość gość
Mam podobne zdanie o tych zafajdanych gnidach. :)

Gość gość
mnie sa obojetni

Gość gość
przecież seks jest przyjemny :P

Gość gość
Niestety moj maz do nich nie nalezy seksu nie mialam od kilku miesiecy on tylko spi i spi i spi. Ferdek kiepski. I piwko i meczyk i spi.

Gość gość
A ty co kaleka? Sama sobie nie zrobisz, on ma na ciebie pracować i jeszcze zaspakajać twoją chcicę, a ty będziesz tylko leżała i pierdziała? :-O

Gość gość
gdyby nie sek/s faceci nawet by na nas nie spojrzeli, oni tylko o jednym mysla i do jednego daza zaraz po kasie. dla nich tylko kasa i se/ks sie liczy w zyciu nic wiecej, zadna rodzina, dzieci, uczucia czy cokolwiek innego, to nie ludzie to gady

Gość gość
,,gdyby nie sek/s faceci nawet by na nas nie spojrzeli, oni tylko o jednym mysla i do jednego daza zaraz po kasie. dla nich tylko kasa i se/ks sie liczy w zyciu nic wiecej, zadna rodzina, dzieci, uczucia czy cokolwiek innego, to nie ludzie to gady" - przykre, ale prawdziwe.

Gość gość
Ja też się brzydzę okropni są do tego chamy pomiatacze i królowie kanapy jeszcze ten seks obleśny z nimi blee kobieta nie wie z kim ma doczynienia budzi się kiedy już jest za późno bo w****** i zostawi albo zdradzi

Gość gość
dokładnie!,masakra.

Gość gość
brzydze sie sexem i chłopami!!!żaden nie myśli o dzieciach,o domu ,o rodzinie..tylko o jednym.!masakra.s

Gość gość
autorka to widać kolejna co leci na buraków a potem marudzi

Gość gość
Wszystko to co faceci robią te niby to że się martwią jak żona czy ich dziewczyna zachoruje ale rodzi to sztuczne gadanie typu kochanie wszystko będzie dobrze itd albo te oświadczyny na dworcach w kawiarniach i cholera wie gdzie jeszcze to po to jest żeby jego morda była w tv pokazali to nie raz np teleexpresie czy w pytanie na śniadanie w te durnowate walentynki co na pokaz udaje zakochanego żeby mieć swoje 5minut a potem co ona myśli źe przed kamerą się oświadczy to będzie jej życie jak z bajki bo się książę na pokaz chciał popisać niech nie zgrywa facecik takiego romea romeo za kilka miesięcy tygodni dni pokaże jak bardzo kocha fakty są takiego że szanowny pan położy się na kanapie będzie się lampił w tv ze swoim majątkiem w łapie czyli piwskiem będzie wołał żreć a gdy już się nażre to sobie beknie i bąka puści następnie zacznie rozkazywać a jak trzeba to podniesie łape na żonę powiedzmy sobie jasno drogie kobiety po co oni się tak naprawdę żenią ? Odp jest prosta po to bo te s*******ny z niczym sobie nie radzą bo najpierw mamusia się nim zajmowała a gdy już nie ma siły trzymać starego konia to on szuka sobie kelnerki pamiętacie tekst z filmu seksmisja? (kelnerki życia na której ucztuje samiec ) ja taką kelnerką być nie chce.Do tego śmierdzą że nie raz nie da się usiąść np w autobusie nie długo tak będzie że będzie kazał kobiecie golić jaja szkoda słów na nich.Ale to męska hołota już się nie zmieni będzie coraz gorzej!

Gość gość
racja.

Gość gość
Zaraz hetero seksualne kobiety będą ich bronić a faceci gadać te swoje obleśne teksty

Gość gość
Że są obleśni to wiadomo ale jeszcze trzeba uważać bo to choroby roznosi facet to chodząca zaraza jest a i tak wg nich kobieta jest winna żeby nie te męskie zarazy to nawet chorób wenerycznych by nie było

Gość gość
Po co te laboraty piszecie nawet czytac sie nie chce

Gość gość
Kurwa jak się nie chce czytać to się nie czyta a to jest forum dla kobiet nienawidzących facetów a jak ktoś chce ich bronić niech idzie na inny forum i tam niech piszą do woli

Gość gość
no, wy lesbijki tak macie. A tak tylko ogórek i jazda z palucha.

Gość gość
kolejna idiotka co poleciała na buca a teraz wyzywa wszystkich mężczyzn :P

Gość gość
było się nie zadawać z dresami to byś teraz nie miała traumy idiotko. Nie każdy facet jest tym czym do tej pory gustowałaś - dresem spod monopolowego co jeździ 30letnim BMW bez szyb i klamki.

Gość gość
Teź ich nienawidzę i zastanawia mnie to jak można tych obleśnych facetów bronić ludzie opamiętajcie się chodzicie z nimi zgoda wasza sprawa ale oni teź wam rogi przyprawiają nawet pojęcia o tym nie macie jeszcze się wam oczy otworzą a co do dresu to skąd możecie wiedzieć kto to był i co miał na dupie dres czy garniak ja raz bym chciała zobaczyć was jak idziecie z facetem w garniturze z krawatem puki co też widze pary które chłopak ma na dupie właśnie dresy albo wytarte jeansy gdzie rozpór ma po samą ziemie i kaptur na łbie a czym jeździ niczym dupą najwyżej w krzakach wiec nie powiesz że twój chodzi w garniaku z krawatem i przyczesanymi włoskami chyba że na jajach .

Gość gość
Gość 14:07 sra łam nie gustowałam faceci mnie nie interesują k***** a gdybym była hetero to nie związałabym się z jakimś ******ym dresiarzem sami sobie ich bierzcie .

Gość gość
dobra lesbijka jest jak wino - im starsza tym ma więcej procent szans na frustrację

Gość gość
Te chłopy obleśne wszędzie się pchają rano jak włączam sobie telewizor faceci są na każdym programie najgorsze to te s*******e z reklamy słynnych cukierków znanej firmy co tańczą w sklepie jak kobietka do woreczka wkłada cukierki potem ten buldog co reklamuje tabletki na ból głowy ( o to bul) w*****a mnie to jak kobieta goli chłopa z jednej reklam ten lektor z stop drogówki nie długo nie będę mogła telewizora włączyć bo wszędzie się pakują najbardziej telewizji wnerwia mnie Wrona bartek Krwawczyk k Chajzer jeden i drug Ibisz Wojewódzki Obuchowicz Demon Szpak Samołyk Niecik Lemo Janoski robert i wiele innych Na miasto wychodzę faceci do sklepu idę faceci w urzędzie w autobusie faceci w latem koszmar bo chodzą pól nago i te klaty ohydne że odruch wymiotny mam nie długo to lodówkę otworze i mi faset wyskoczy !!!!!

Gość gość
kolejna co leci na dupków a potem gada, że każdy mężczyzna jest taki sam :P

Gość gość
Wy czytać chyba nie potraficie jak ktoś pisze że nienawidzi bo są obleśni i się brzydzą to chyba jasne jak słońce że nie leci na żadnego temat nie ma tytułu że zranił czy coś tylko ma NIENAWIDZĘ FACETÓW BRZYDZĘ SIĘ NIMI ! a nie jakieś głupie teksty typu lecicie na dupków potem macie