Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wesele, błagam pomóżcie z dodatkami!

Polecane posty

Gość gość

W maju idę na wesele. Ze względu na to, że jestem w ciąży szyję sobie sukienkę, wybrałam kolor pistacjowy. Będę w 8 miesiącu ciąży. Nie bardzo znam się na dodatkach:/ Mam bardzo ładne buty, typowo letnie i "imprezowe", ale czarne. Bardzo bym chciała je założyć bo sa baardzo wygodne. Ale.. czy będa pasować? Jak dobrać inne dodatki? makijaż, paznokcie? Jestem szczupła (jestem w połowie 7 msc ciąży, przytyłam 5 kg), oczy brązowo zielone, włosy brąz, oprawa oczu ciemna. Sukienka zwiewna, letnia, jednokolorowa. Błagam doradźcie! :)

Gość gość
Buty letnie tzn. sandałki? Jeśli wyglądają lekko i letnio to nie widzę problemu. Możesz założyć czarną biżuterię.

Moim zdaniem czarne buty nie będą pasowały, ja bym postawiła na jasno brązowe, beżowe buty. Makijaż do zielonych oczu zawsze pięknie wygląda fioletowy ( pisze Ci to posiadaczka zielonych oczy) i usta nude, paznokcie zrobiłabym nude lub francuski manicure. Mozesz tez zrobić tylko delikatny makijaż oczu, delikatna kreska eyelinerem i usta na pomarańczowo (to będzie modne w tym sezonie).

Gość gość
Te wygodne buty zawsze możesz sobie wziąć na zmianę, potem nikt nie będzie zwracał uwagi.