Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oplacamy goscia z daleka nocleg

Polecane posty

Gość gość
prowiant????? to jak już idziesz na wesele to nie stać cię żeby sobie za to śniadanie zapłacić czy za ten hotel. mi by było głupio jak by młodzi mieli mi za hotel płacić a wy jeszcze o prowiancie. ludzie trochę kultury. aż tak lubicie żerować na innych że wam na to śniadanie szkoda.

Gość gość
przylatuję z mężem z Anglii na wesele kuzynki. Bilety dla 2 osób w środku sezonu w 2 strony to 800-1000zł. Do tego prezent przynajmniej 400zł. Nocleg w hotelu + wykupienie śniadania to kolejne 200zł. Do tego dojazd z lotniska, fryzjer, nowa kiecka czy buty i robi mi się impreza za 2000zł...

Gość gość
i taka z tego przyjemność,jak powiedziałam,że nie przyjadę na wesele,że odwiedzę młodych z prezentem jak przyjadę na święta to się obrazili,dla mnie wyjazd na wesele to wyjazd dla 4 osób i choć poszłabym sama z mężem to dzieci samych za granicą nie zostawię poszłyby do teściów a że urlop miałam od bożego ciała a wesele ostatniego maja mówię młodym,że dlatego nas nie będzie to "jesteśmy zawiedzeni".Nie iść źle,dać tylko prezent źle, wziąć dodatkowego urlopu nie mogę,tylko mogli nam w lutym powiedzieć o terminie wesela bo akurat z nimi rozmawiałam,że muszę zaplanować urlop,nic nie powiedzieli,a salę mieli już zarezerwowaną.

Gość gość
dziewczyno też jestem w anglii i wiem jak to wygląda, sama mam wesele kuzyna w środku sezonu ale mimo wszystko nie przyszło by mi do głowy że ktoś miałby mi płacić za hotel, albo dawać prowiant na śniadanie. dla mnie to jest śmieszne, żałosne wręcz

Gość gość
ja placilam gosciom za 2 noclegi ,goscie przyjechali w piatek wieczorem,w sobote bylo wesele i zadnych sniadan nie finansowalam,nie bylo tez poprawin

Gość gość
Mi się wydaje że jeżeli płacimy za nocleg gości weselnych to dany hotel czy dom weselny zapewnia rano śniadanie tak było w przypadku mojego brata ..opłacił 3 małżeństwom nocleg i rano dostali darmowe sniadanie

Gość gość
a jeżeli ktoś nie nocuje w hotelu w którym jest wesele (bo np. nie ma pokoi do wynajęcia)? I nie ma poprawin?

Gość gość
sluchaj ale z wesela zostanie wszystkiego, pozbieraj to wszystko i z rana zapros ich na sniadanie i ciasto

Gość gość
ja oplacilam noclegi w domu studenckim,nie bylo tam sniadania

Gość gość
U nas tylko parę osób było z daleka, wieć zapewniliśmy im nocleg w domu, ale musieliśmy wynajać takiego minibusa. jednak to trochę głupiuo, żeby jechali na wesele pksem.

Gość gość
Ja też mam rodzinę z drugiego końca Polski i musieliśmy im zapewnić nocleg i transport. Jeśli szukacie firmy, która zajmuje się wynajmowaniem autokarów to warto skorzystać z oferty tego przewoźnika http://www.asik.com.pl.. Mają świetnie wyposażone busy.