Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekarze w Częstochowie

Polecane posty

Gość gość

Hejka Częstochowianki!! W Częstochowie mieszkam na miesiąca, czy polecicie mi dobrą przychodnię (lekarze rodzinni) oraz dentystę ?? Pozdrawiam, Kinga P.S Podobno Częstochowa to najsmutniejsze miasto wg sondażu, kurcze a mi się tu podoba !

Gość gość
Dobry stomatolog jest na Warszawskiej 1, pani Kowalik jest naprawdę fajna. Lubie do niech chodzić. Robiłam tam kilka zabiegów. I jak na razie jestem bardzo zadowolona. Mają u siebie cały zakres usług. Kiedyś poszłam do przychodni niby na NFZ to więcej nie pójdę, tego nie robią tamtego. Bez sensu a i tak inkasują kasą. Wolę tutaj, już mnie znają, a ceny takie same.

Gość gość
witam także chodzę w razie potrzeby na warszawską 1 do pani Kowalik. Pani bardzo sympatyczna. Sam gabinet też ma swój klimat i jest jakiś taki przyjemny w porównaniu do innych. Same usługi i opieka nad pacjentem na plus.

Gość Rafał34
Powiem szczerze, że dobry stomatolog to na wagę złota dziś. Przyszedłem do dr. Grzegorza Łęckiego z ciężkimi problemami leczenia kanałowego (endodontycznego). Byłem zrezygnowany z uwagi na wcześniejsze doświadczenia ale tym razem trafiłem na lekarza z długą i bogatą praktyką zawodową, który na szczęście potrafił sobie doskonale poradzić.

Gość gość
Przyłączam się do pytania, choć najbardziej zależy mi na profesjonalnym i sprawdzonym stomatologu. Kogo jesteście w stanie polecić? Pozdrawiam!

Gość gość
Na Twoim miejscu skierowałbym się do Medidens http://www.medidens.pl/ mieszczącego się na ulicy Brata Alberta 42. Miałem okazję korzystać między innymi z zabiegów protetyki a także leczenia kanałowego. Za bardzo atrakcyjne pieniądze przeprowadzają niezwykle solidne zabiegi a ja z kolei mogę cieszyć się z pięknych i zdrowych zębów :)

Gość karmelitkaa
Sprawdzonym lekarzem jest dr. Anna Bińczyk-Kowolik pracuje w Medyk Centrum (ich strona to https://medyk-centrum.pl/ jakby ktoś chciał namiary) sama jestem pacjentką od dłuższego czasu i kilka zębów bardzo ładnie wyleczyła :)

Gość Eleaaa43
Ewelina Bińczyk-Wesołowska :) świetna okulistyka jakby ktoś szukał. Ja chodzę do niej do Medyk Centrum na Aleji Wolności. Nie ma drogo i krótko się czeka na wizytę.

Gość gezzula
Zgadzam się z poprzednikami i również polecam Medyk-Centrum, a konkretnie dr. Ewelinę Bińczyk-Wesołowską. To bardzo dobry specjalista z wieloletnim doświadczeniem. Do tego wszystkiego nie trzeba długo czekać i faktycznie patrząc na innych lekarzy wcale nie jest drogo :-)

Gość Czerry
Medyk-Centrum od dawna ma dobrych lekarzy, ale pani Bińczyk-Wesołowska u mnie zasłużyła na szczególną pochwałę. Wykazała się bardzo trafną diagnozą dzięki temu teraz normalnie widzę, a po drugie z tego co zauważyłam jest bardzo sympatyczną i miłą osobą. Można rzecz, że odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu!

Gość gNiuka
Ja znam dr. Annę Bińczyk-Kowolik z medyk-centrum, dobra Pani stomatolog. Ostatnio kilka zębów musiałam kanałowe wyleczyć i Pani doktor zrobiła to bardzo dobrze.

Gość Marta21

Dobrzy lekarze są w centrum medycznym klara sama z tego korzystam i mogę polecić www.cm-klara.pl