Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie lepsze prace w UK

Polecane posty

Gość gość

Sa dla "swoich", Polacy i inni obcokrajowcy nie maja szans !

Gość gość
niestety szukam pracy jako sklepowa kasjerka od 4 miesięcy i dupa....

Gość gość
A prace w sklepie za minimum uwazasz za "lepsza"???

Gość gość
tak gorsze to magazyny, zmywak, produkcja, śmieciarz, sprzątaczka, fast food, kelnerka

Gość gość
Anglicy nie daja pracy obcokrajowcom tam gdzie Anglikow pelno tylko tam gdzie jest mnostwo mieszanki multikultur - gorsze prace za najnizsze, swoim wszystko co najlepsze! Sa rasistami!

Gość gość
A po jaka cholere sie jeszcze do UK pchacie? Jak sie Wam mowi, ze jest coraz gorzej i lepiej nie bedzie to nie wierzycie, a potem bek, bo pracy nie ma itd.

Gość gość
O prosze, nie wiedzialam:) po 2 latach pracy w biurze dostalam pozycje team leadera, a miesiac temu awansowalam do supervisora, to samo 2 moje kolezanki Polki i jedna Wegierka , przeszlysmy podobna droge, a Slowaczka jest duty managerem.

Gość gość
To chyba oczywiste, też bym w Polsce zatrudniła Polaka, a nie obcokrajowca z krajów niższego rzędu, chyba że by był genialny w swoim fachu.

Gość jak brytyjczyk ma swoja
firme to dla niego licza sie zyski a nie to kogo zatrudni - swojego czy obcokrajowca. A czemu mylisz wola zatrudniac polskich stolarzy, murarzy czy chocby malarzy? bo pracuja o wiele szybciej, dokladniej i nie dzwonia rano 5 min przed praca ze dzisiaj nie przyjda bo sa sick.... ja akurat pracuje w budzetowce ale zastepca managera jest Polka, supervisiorem tez jest Polak

Gość gość
Co za bzdury. Zatrudniaja ludzi z doswiadczeniem i dobrym angielskim, narodowosc nie ma znaczenia. Nie mowie tu o pracy kasjerki, ale o pracach od 30 tys wzwyz.

Gość gość
a ja pracuje w biurze nieruchomosci wiec nie tak do konca;p

Gość gość
Ależ skąd. Pracuje jako lektor angielskiego i w grupie lektorów jest kilku Polaków, są także osoby innych narodowości. Nikt nas nigdy nie dyskryminowal i wszyscy są doceniani tak samo, maja takie same obowiązki i takie same wynagrodzenie.

Gość gość
Oczywiscie, ze tak jest, ale polaczki sie podniecaja, bo sa supervisorami w jakichs magazynach. Moj narzeczony pracuje w wielkiej korporacji miedzynarodowej w Londynie i nie ma tam zadnych Polakow, chyba, ze w serwisie sprzatajacym, ale tego on juz nie wie.

Gość gość
Tak sie sklada, ze ja tez pracuje w koroporacji i widuje czasem Polakow pracujacych na bardzo roznych stanowiskach. U mnie w teamie ja jestem Polka, 3 osoby sa Brytyjczykami, 1 facet jest z RPA, jeden z Kanady, jeden z Bangladeszu. Zadna koroporacja nie moze sobie pozwolic na dyskryminacje, ale wiadomo ze nikt nie zatrudni na stanowisko financial analyst kogos bez kwalifikacji, doswiadczenia i bez jezyka. To sa warunki, ktore trzeba spelnic, narodowosc, wiek, plec itp. nie sa w ogole brane pod uwage.

Gość gość
no tak sie na ogol uklada za granica na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs

Gość gość
Kto teraz zarabia ponad 30 tys rocznie, no kto???

Gość gość
mój mąż - kierowca

Gość gosc z 12 06
Nie pracuje w korporacji ale dla bardzo znanej linii lotniczej , na ziemi, mam pod soba setki ludzi.. Takze z magazynem slabo trafilas, zreszta mowisz o narzeczonym :-) soba sie pochwal;-)

Gość gość
O matko 30 tys rocznie i to brutto standardowo to dla Was kokosy????