Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisstud

test ciążowy lrzy antykoncepcji

Polecane posty

Gość monisstud

witam, kiedy wykonać tezt viążowy przy antykoncepcji? czy robiąc go w dowolnym dniu wynik daje pewność?

Gość monisstud
wie ktos cos na ten temat?

Gość gość
przy antykoncepcji?? masz na mysli birac tabletki?? a po co chcesz go robic?? nudzi ci sie , jesli sie abepieczasz to nie bedziesz w ciazy chyba ze masz jakis test ktory musisz zuzyc bo konczy sie waznosc :p

Gość monisstud
chce sprawdzić, czy nie jestem w ciązy bo uprawialam z partnerem seks do konca w przrtwie 7 dniowej a nie wierze do konca w skutecznosc dzialania pigulek w czasie przerwy. a poza tym nie odpowiadaj pytaniem na pytanie. weszlam tu, aby uzyskac odp na pytanie.

Gość monisstud
jak to jest? czy ktos wie?

Gość gość
tabletki nie mają wplywu na wynik testu, więc bez obaw mozesz zrobic. jest mozliwa ciaza przy tab,anty. właśnie w taką się wpakowałam :)

Gość gość
weźcie nie straszcie:/ ja nie mam okresu bo biorę minipigułki.. czyli tabletki nie zniweczą wyniku? Tez mnie to zawsze nurtowało Czyli można robić test? Dziękuję za odp

Gość gość
jem cerazette okres rzadko albo wcale a ja się czasami boję..

Gość monisstud
ja taz bralam cerazette przy karmieniu piersia. wszystko bylo super, zadnych plamien,nic nie przytylam. od 5 mies. od kiedy przestalam karmic biore bonadee teraz bola mnie piersi, które sa powiekszone, czuje sie jakbym byla w ciazy. obawiam sie ze moglo dojsc do zaplodnienia w czasie przerwy 7 dniowej. co zrobic ............,.