Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Klara_01

Balsamy Soraya Body Diet24

Polecane posty

Go艣膰 Klara_01

Widzia艂y艣cie nowe balsamy Soraya Body Diet24, z aktywnymi sk艂adnikami, FAT BURNER + ADIPOBLOKER + DIETA KOM脫RKOWA ??? Jakie jest Wasze zdanie na temat tych cudeniek?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Joka00
Ja si臋 skusz臋 :) :) . mam ch臋tk臋 na dwa :) :), a kasa znowu nie taka du偶a, za jedna tubk臋, wi臋c jak spotkam to zaszalej臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pisa艂am o naiwynych? pisa艂am... jedna ju偶 jest :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iga 24
ja u偶ywam od jakiego艣 czasu i jestem zadowolona sk贸ra jest j臋drniejsza, smarowa艂am r贸偶nymi ten jest dobry i cena dobra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w艂a艣nie - cena bardzo kusi :) a ja lubi臋 pr贸bowa膰 takich nowo艣ci, wi臋c na pewno co艣 z tej serii zakupi臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 irmina01
Mam z tej serii serum modeluj膮ce do biustu, u偶ywam go od miesi膮c i widz臋 r贸偶nic臋 w jako艣ci sk贸ry,. jest j臋drna i napi臋ta, smaruje ca艂y dekolt i biust i jakby ladnie sie unosi艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie lubi臋 kosmtyk贸w Sorai, s膮 t艂ustawe i najcz臋艣ciej zawieraj膮 parafin臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kornelia3111
Kupi艂am sobie ten krem do biustu. Do tej pory u偶ywa艂am balsam贸w do cia艂a, wi臋c ten krem to m贸j pierwszy. Bardzo 艂adnie nawil偶a, uj臋drnia bez w膮tpienia. Mam du偶y biust, wi臋c nie spodziewam si臋 uniesienia / cud贸w nie ma/ ale kremik bardzo w porz膮dku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klara_01
U偶ywam ju偶 prawie 2 miesi膮ce serum wyszczuplaj膮co antycellulitowe. Bardzo dobry balsamik, super nawil偶a, zdecydowanie zmniejsza cellulit a w po艂膮czeniu z 膰wiczeniami daje super modeluj膮cy wynik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do chrzanu s膮... zu偶y艂am 2 opakowania antycellulitowego i ZERO efekt贸w. Teraz od 3 tygodniu u偶ywam To艂py i jest ogromna r贸偶nica. NIe polecam tej sorayi, kasa w b艂oto :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a czego konkretnie u偶ywasz To艂py? Efekty widoczne s膮 u Ciebie w po艂膮czeniu z aktywno艣ci膮 fizyczn膮 czy bez?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Konkretnie tego: www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=37667&next=1 Aktywno艣膰 fizyczn膮 mam tak膮 sam膮 praktycznie ca艂y rok: 2-3 razy w tygodniu si艂ownia, 2 razy kardio albo interwa艂y, w niedziel臋 basen. Plus dojazdy do pracy na rowerze jak tylko to jest mo偶liwe, zim膮 te偶 (20 minut w jedn膮 stron臋 dobrym tempem).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klara_01
U mnie Body diet zdecydowanie lepsze dzia艂anie w po艂膮czeniu z aktywno艣ci膮, Smaruj臋 sie przed fitnessem a potem pa k膮pieli. Bardzo mi wyg艂adzi艂 sk贸r臋 i zmniejszy艂 cellulit.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 csylvi88
Ja te偶 mam ca艂a serie kosmetyk贸w Body Diet 24. Zgadzam sie z przedm贸wczyniami, balsamy interesuj膮co pachn膮ce, ch艂odz膮 to fakt, bardzo dobrze wyg艂adzaj膮 sk贸r臋 i uj臋drniaj膮, idealnie sp艂ycaj膮 cellulit i poprawiaj膮 wygl膮d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bo偶ena987
Ja mam dwie tubki. Krem do biustu i serum wyszczuplaj膮co-antycellulitowe. Chodz臋 na basen i jestem na dietce i kilogram贸w ubywa :) :), wi臋c nie wyobra偶am sobie, ze mog臋 zostawi膰 moje chudn膮ce cia艂o bez wspomagaczy, kt贸re pozwol膮 mu zachowa膰 j臋drno艣膰 i elastyczno艣膰. Nie ma si臋 co oszukiwa膰, je艣li zrzucimy kilka kilogram贸w i nie u偶ywamy kosmetyk贸w uj臋drniaj膮cych, to mamy du偶e szans臋 na cellulit i mniejsze lub wi臋ksze zwiotczenie, wi臋c nie zn臋cajmy si臋 nad naszym cia艂em i skoro ju偶 odbieramy mu szanse na zwi臋kszanie tkanki t艂uszczowej, to w zamian podarujmy mu kosmetyki nawil偶aj膮co-uj臋drniaj膮ce :) :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
catteblog.blogspot. com

Udost臋pnij ten post

Szczerze m贸wi膮c nie widzia艂am, ale warto i艣膰 do sklepu zobaczy膰? : ) Zamiast o kremie my艣l臋 o zabiegu wyszczuplaj膮cym. Czy mog艂yby艣cie mi co艣 poleci膰?

Udost臋pnij ten post

ja pr贸bowa艂am do tej pory tylko endermologii i by艂am ju偶 ok. 5 razy. Zabieg jest przyjemny, bo to jest raczej taki masa偶 kt贸ry pobudza tkank臋. Ja swoje zabiegi robi艂am w klinice u doktora Michaj艂owskiego w Gda艅sku :) jestem bardzo zadowolona bo w ko艅cu uda艂o mi si臋 zrzuci膰 t艂uszczyk z brzucha.. dobrze, 偶e s膮 na rynku takie zabiegi, kt贸re realnie pomagaj膮 :)

Udost臋pnij ten post

ja pr贸bowa艂am do tej pory tylko endermologii i by艂am ju偶 ok. 5 razy. Zabieg jest przyjemny, bo to jest raczej taki masa偶 kt贸ry pobudza tkank臋. Ja swoje zabiegi robi艂am w klinice u doktora Michaj艂owskiego w Gda艅sku :) jestem bardzo zadowolona bo w ko艅cu uda艂o mi si臋 zrzuci膰 t艂uszczyk z brzucha.. dobrze, 偶e s膮 na rynku takie zabiegi, kt贸re realnie pomagaj膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam serdecznie od jakiego艣 czasu u偶ywam tego balsamu i mam pytanie czy po nim bola艂y was na pocz膮tku bardzo piersi ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kate_kot
Ja u偶ywa艂am balsamy ale ju偶 nie wiele pomaga艂y. Posz艂am za to na zabieg endermologii do kliniki Cosmetologica w Gda艅sku i powiem Wam, 偶e czego艣 takiego si臋 nie spodziewa艂am. Efekty sprawi艂y, 偶e dos艂ownie zbiera艂am szcz臋k臋 z pod艂ogi. Co prawda musia艂am wykona膰 seri臋 zabieg贸w - ale warto by艂o cierpliwie poczeka膰. Czuj臋 si臋 teraz 10 lat m艂odziej :) jak macie pytania to piszcie katepilar@onet.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iza_belala
zastanawiam si臋 nad zabiegiem w tej klinice, mog艂aby艣 napisa膰 czy zabieg jest bolesny i jak si臋 trzeba do niego przygotowa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mariana_
Endermologia nie jest bolesna, za to karboksyterapia minimalnie boli, s膮 po niej malutkie siniaczki. Ale skuteczne s膮. Czasami trzeba robi膰 seri臋, czasami wystarczy jeden 偶eby zobaczy膰 efekty. Ja robi艂am karbo u dr Michaj艂owskiego w Gda艅sku. 艢wietna sprawa :-) Super klinika. No i konsultacje darmowe...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ile Ci臋 kosztowa艂 taki zabieg czy tam seria?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Za 10 zabieg贸w zap艂aci艂am 1300 zamiast 1500 z艂, za艂apa艂am si臋 na zni偶k臋 ;)

Udost臋pnij ten post