Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyjazd z 6 miesięcznym dzieckiem na majówk

Polecane posty

Gość gość

Jak to rozegrać logistycznie, co kupić, co wziąć. To 5 dni, wyjazd w bieszczady.

Gość gość
poczekaj z miesiadz, w czerwcu po pierwsze bedzie starsze a po drugie ciplej bedzie 🖐️

Gość gość
Co zabrać? To zależy od wielu czynników. Nasz pierszy wyjazd w góry odbył się kiedy syn miał 3,5 mieisąca. Co zabraliśmy. Mleko, butelki, sterylizator, czajnik elektryczny (żeby nie latać do hotelowej kuchni), wanienkę turystyczną, akcesoria kąpielowe, wózek i ubranka. Tyle co przychodzi mi do głowy. Spisz na kartce to bez czego nie możesz się obyć.

Gość gość
Z córką wyjeżdżamy od 2 miesiąca życia, ale z reguły wypady weekendowe. Teraz łóżeczko turystyczne, nosidełko na szelkach (niezbędne), wanienka, przybory do kąpieli, zapas mleka, butelki, zabawki, ubranka i pieluszki.

Gość gość
a na uj jej sterylizator? :o trzymacie te dzieci w warunkach szklarniowych a potem się dziwicie, ze chorują. Butelki wystarczy porządnie MYĆ! Wyparzyć trzeba jak są nowe.

Gość gość
Ja zamiast wanienkę kupiłam taki mały nadmuchiwane basenie i myłam w nim małą pod prysznicem w pensjonacie. W Bieszczadach może być problem z zaopatrzeniem, ja bym wzięła to, co dziecko je. No i ubranka, pieluchy. Wózek to ńie wiem. Wogóle chodzenie po górach z takim maluchem? Możecie się umęczyć