Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mimo wszystko możliwa jest ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Z góry błagam nie bierzcie mnie za jakąś wariatkę, ale po przeczytaniu kilku postów mam takie a nie inne myśli ;) Mianowicie, podejrzewałam, że mogę być w ciąży, bo tydzień po stosunku miałam baaardzo obfitą obecność śluzu, bolało mnie podbrzusze. Wreszcie dostałam okres 2 dni przed "poprawnym" terminem, ale wyglądał i trwał tak jak zawsze. Teraz okres skończył mi się w poniedziałek (tj. 7kwietnia) ale miewam jakiś dyskomfort w podbrzuszu no i dość sporo śluzu. Mało tego - zrobiłam wczoraj test no i rzeczywiście negatywny, a Ja i tak dopuszczam do siebie taką myśl. Czy pomimo tego okresu i wczorajszego testu istnieje możliwość ciąży?

Gość gość
Wrozkami nie jestesmy.idz do lekarza

Gość gość
skoro kierujesz mnie do lekarza to oznacza, iż uważasz, że taka możliwość istnieje, tak?

Gość gość
Nie poprostu jak masz watpliwosci to idz do lekarza

Gość gość
No rozumiem, ale z Twojej wypowiedzi wnioskuje, że Ty uważasz, iż takiej możliwości nie ma?

Gość gość
nie, nie jesteś. poczytaj troche o swoim cyklu zanim zabierzesz się za seks bo żal czytać, jak nie masz pewności to do lekarza, osoby z kafe to nie wróżki.

Gość gość
dodam, że wczorajszy test był wykonany 24 dni od stosunku i 4 dni po okresie

Gość gość
ale NIE JESTES...

Gość gość
noo z tego widzę że bierzesz mnie za jakąś gówniarę którą nie jestem, tylko po prostu mój cykl się teraz trochę zmienił. wcześniej był regularny 28 dni a teraz zrobił się krótszy.

Gość gość
A starasz sie o dziecko?

Gość gość
sory, ale jakbyś miała trochę wiedzy na temat swojego cyklu to wiedziałabyś kiedy są dni płodne a kiedy nie, kiedy jest jaki śluz i dlaczego. Wtedy nie zadawałabyś takich pytań. Wiedza nie boli.

Gość gość
miałaś okres a pytasz o ciążę ?

Gość gość
masz okres, zrobiłaś test i nadal pytasz czy to ciąża ? a potem się dziwisz że ktoś cię bierze za młodą gówniarę ?

Gość gość
W ciazy nie jestes. Mialas okres test negatywny. Raczej cykl ci sie skrocil to normalne ze po okresie masz pewnie zaraz dni plodne stad ten sluz. Obstawiam ze raczej masz jakies zaburzenia hormonalne. A w ciazy na bank nie jestes. Jak chcesz miec 100% pewnosci idz na bete hcg. Wynik ponizej 5 oznacza brak ciazy.

Gość gość
Czy staram się o dziecko? Nie, nie staram się aczkolwiek nie jestem ani w takim wieku ani w takiej sytuacji że byłoby to tragedią no ale studiuję i wolałabym poczekać. Co do kolejnej wypowiedzi dotyczącej mojej "niewiedzy na temat mojego cyklu" to właśnie dlatego stałam się zaniepokojona ponieważ tak obficie miałam tylko w dni płodne po czym wtedy tydzień od stosunku już były to dni NIEPŁODNE a tego śluzu było dużo.

Gość gość
Gosc 11.56,ja dowiedzialam sie o ciazy w 8 tygodniu bo w lutym mialam okres a lekarz stwierdzi ze do zaplodnienia doszlo 25 stycznia,nie ma regoly

Gość gość
Dziewczyno jezeli nie starasz sie o dziecko to warto zastanowic sie nad lepsxym zabexpieczeniem

Gość gość
Sory reguly

Gość gość
nie ma możliwości

Gość gość
Do Pani która napisała że dowiedziała się o ciąży w 8 tygodniu. No ale w takim razie to chyba nie miałaś normalnego okresu tylko plamienie?

Gość gość
Mialam normalny 4 dniowy obfity okres

Gość gość
No to przyznam, że jestem zaskoczona, a zrobiłaś mimo to test czy od razu poszłaś do lekarza? po prostu zastanawiam się czy test pomimo tylu dni od stosunku mógłby dać nieprawdziwy wynik.