Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stosunek w dni plodne

Polecane posty

Gość gość

kochałam sie z chłopakiem w 2 i 1 dzien przed owulacja wiem ze testy wykrywaja 7 dniowa ciąze a nie 7 dni po stosunku, po 10 dniach moge zrobic test ktory bedzie wiarygodny ? Lub badanie z krwi?

ja tez wspolzylam z mezem w okilicach owulacji, z tym ze planowalismy ciaze, test z blada kreska wyszedl mi dopiero 14 dni po owulacji mimo ze test mial wysoka czulosc 10mlU czyli wykrywa nawet 2 dniowa ciaze(liczac od implantacji)

Gość gość
Test od dnia spodziewanej miesiączki. ale są jakieś wczesniejsze, po tygodniu od współżycia, tyle tylko, ze nie dają 100% pewności, wiec...

Gość gość
testy "po tygodniu od współżycia" są dla naiwnych idiotek, które nie znają podstaw na temat zapłodnienia właśnie, test z krwi po 10 dniach może, ale nie musi być wiarygodny, domowy najwcześniej po 14 dniach

Gość gość
Zależy jakie było bzykanie.Jezeli gorace wyjdzie po 3 dniach.

Gość gość
moj chłopak doszedl w gumce i po okolo godzine przez chwille uprawialismy sex bez mam nadzieje ze jednak wyjdzie negatywny ale zobaczymy za pare dni

Gość gość
to uważaj, bo sie możesz zdziwić, po pierwszym stosunku w cewce moczowej pozostały plemniki