Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic zeby mieszkanie stalo sie przytulanie i ogolnie bylo ladnie

Polecane posty

Gość gość
świeczki, lampki, dużo poduch, puchate dywany, zdjęcia w ramkach- to tworzy klimat

Gość gość
Dywan, firanki

Gość gość
Powinno mieć styl - zbieranina niedopasowanych mebli od sasa do lasa nie będzie wyglądać dobrze. Trzeba dobrać oświetlenie, ozdoby, fajne obrazy/grafiki. Darować sobie wystawkę kwiatków w plastikowych doniczkach i dywany z tureckim wzorkiem.

Gość gość
mam mebloscianke i stara kanape, na scianach pusto/ 0 kwaitow.

Gość gość
Na kanape jakas ladna narzute + poduchy, sensowne obrazy/grafiki na sciane, byly by nie jakis kicz, ksiazki, fotografie, pare swieczek, ladna lampa w kacie, dopasowane zaslony w oknie.

Gość gość
fajne dodatki to jedna sprawa a dobre oświetlenie to drugie. U mnie fajnie sprawdziły się żarówki LED zaaranżowane w salonie na ścianie, tak, że dają subtelne światło - wieczorem świetnie to wygląda - http://www.sunovo.pl/reflektory-punktowe-led-malej-mocy/24-zarowka-reflektorowa-led-gu10-2w.html - tu można zobaczyć. Myslę,że ogółem nawet w minimalistycznym salonie oswietlenie jakoś fajnie dobrane może zdziałać sporo dla wystroju.

Gość gość
Już ta meblościanka nie wróży dobrze. Pomysł o efektownej narzucić na kanapę i do niej dobierz firany poduszki