Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiedzac ze cala ciaze bedziecie musialy lezec plackiem zdecydowalybyscie sie

Polecane posty

Gość gość

Swiadomie zajsc w ciaze? Wiedzac ze cale 9 miesiecy od samego poczatku bedziecie musialy lezec plackiem?

Nie :) ale też nie ma takiej sytuacji, gdzie MUSIAŁABYM leżeć :) leżenie brłabym pod uwagę dopiero po 5 miesiącu, wcześniej po prostu zostawiłabym sprawy własnemu biegowi, albo usunęłabym ciążę gdyby miała zagrażać mojemu zdrowiu albo życiu.

Gość gość
Ciaza nie zagraza waszemu zdrowiu ani zyciu ale zeby sie utrzymala musicie lezec od poczatku wstawac mozecie jedynie do lazienki i na szybki prysznic i do lekarza. I nie chodzi o to ze dziecko jest z wada i dlatego jest odrzucane tylko problem jest w was.

Gość gość
nie, napewno nie leżałabym, nie przesadzaj, koleżanka leżała od 4 miesiąca i co, urodziła chore dziecko, wymagające 24 godzin dobę opieki, obecnie z padaczką pourazową, zgroza jak ona się męczy

Gość gość
a ja leżałam i urodziłam zdrowe dziecko. nie mogłam nic robić zaraz dostawałam bóli porodowych. poprzednią ciąże nie leżałam i poroniłam

Gość ex_debill_konkubina
nie słyszałam o nikim leżacym od pierszego dnia po rzekomym zapłodnieniu

Gość ex_debill_konkubina
Kinga - nie zawsze przy łożysku przodującym trzeba leżeć w szpitalu - miałam w drugiej ciązy i byłam aktywna normalnie do końca, nikt nawet nic nie wspomniał o leżeniu - jedynie o konieczności udania sie do szpitala w razie krwawienia

Gość gość
jeśli by chodziło o pierwsze dziecko jestem niemal pewna, że bym się zdecydowała...ale teraz u nas wchodzi w grę ewentualne drugie, także już mam duże wątpliwości...

Nie leżałam plackiem, ale nie mogłam chodzić na fitness, pływać, przemęczać się, dźwigać zakupów, długo spacerować, musiałam na siebie bardzo uważać i przyjmować leki. Wiedziałam, że tak będzie, bo poprzednią ciążę straciłam.

Gość gość
A ja leze od 5 tyg bo najpierw krwiak a potem niewydolnosc szyjki i tak do kinca bede lezec. 2 poprzednie ciaze stracilam.

Gość gość
Kinga coś tam ale ty pieprzysz farmazony,jakbyś miała problemy z zajściem w ciąże i z jej donoszeniem to byś leżała nawet do góry nogami byle by donosić! Ale widać za dobrze w życiu idiotko!!!

Gość gość
ja po dwoch poronieniach prelazalam plackiem calą ciąze, da sie przezyc, pzreczytalam kupe ksiazek, tylko kondycja mi siadla i pod konice chorowalam . Ale urodzilam wspaniale, zdrowe dziecko i o lezeniu dawno zapomnoialam