Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

małpa wrobiła mnie w dziecko

Polecane posty

Gość gość
tak to jest jak facet myśli nie tą główką co trzeba :o do seksu byłeś dojrzały ale do rodzicielstwa to już nie... dziecinny jesteś chłopaczku, już pomijając fakt że zazwyczaj faceci jak się dowiadują o ciąży to raczej na początku unikają seksu bo się boją o dziecko itp. potem oswajają się i jest ok... marne prowo

Przyszedleś na forum kobiece, forum o ciąży, macierzyństwie i wyzywając wulgarnie swoja kobiete oczekujesz współczucia i pomocy???! Dobrze Ci ktos tu napisal. Po co pozostawałes w związku z kobietą nie będąc gotowym na dziecko, rodzinę??! Pewnie Cie kocha i chciala tego dziecka z Tobą, szkoda że nie poznala Cie lepiej. teraz pewnie jest w ciąży i w rozpaczy. :-(

Gość gość
wy chyba takie same małpy, oby wasze dzieci jak dorosną też zostały tak potratowane, oby waszym dzieciom świadomie s*********o życie, oby wasze wnuki znalazły się w takiej samej sytuacji, a, ze w ten sposób reaguje, no bo szkoda, zę ma spokojnie podchodzić do sprawy bo szmacisko mnie oszukała. Jak popieracie to widocznie jesteście takie same, i mam nadzieję, że odcierpicie to, bo ja swojej to co najgorsze życzę

Gość gość
i chcę wam wredoty zaznaczyć, że gdyby nie kłamstwo byłbym z nią, kochałem ja, ale to kłamstwo ją przekreśliło raz na zawsze i gdyby byla wpadka to bylbym z nią, liczyłem sie z tym, ze wpadki się zdarzają ale nie kłamstoo...... ale nie kłamstoooo......... ale nie kłamstwo.......