Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina18

Spóźniający się okres, negatywny test ciążowy

Polecane posty

Gość ewelina18

Witam was dziewczyny. Piszę z taką sprawą. Otóż ostatni okres miałam 05.03 i teraz powinnam dostać kolejny koło 02.04. Niestety miesiączka nadal się spóźnia czyli to juz ponad tydzien. Wykonalam wczoraj test ciążowy i byl negatywny (chlopak powiedział żebym byla spokojna bo nie ma takiej opcji żebym była w ciąży i mu ufam) Ostatnio zaczal sie u meni pojawiac bialy sluz, dosc wodnisty, ciagle mi mokro..to mnei troszeczkę martwi. I stąd pytanie? Miala któraś z Was podobnie. Co dostałyście na spóźniający się okres?

Gość gość
skąd u chłopaka taka pewność,że nie jesteś w ciąży?????? ma zdolność wykrywania hormonu Hcg czy co????Ty nie wiesz a on wie?

Gość ewelina18
On pracuje jako wróżbita w itv i myśle że z kart mu wyszło

Gość ewelina18 1
bardzo zabawne osobo na górze z tym samym nickiem.

Gość agulina0027
jak to mówią bum tarara i gitara

Gość gość800
Wybierz się do ginekologa na spokojnie :)

Gość gość800
Tak w ogóle to poziom wypowiedzi i zawistność u niektórych jest taki żenujący. Dziewczyna pisze żeby się poradzić a Wy sobie robicie pośmiewisko. Jak nie macie nic elokwentnego do powiedzenia to po prostu zajmijcie się sobą panienki.

Gość gość800
Ja np handluje szczawiem i sie nie chwale więc napiszcie jej pomocnie!

Gość gość 1234
Boże znalazła się jakaś szmata i myśli że jest zabawna :) Niedorobione biedne dziecko, życzę Ci z całego serca żeby Ci życie odpłaciło, pewnie jesteś taka piękna i inteligentna...że w p****lach chętnie by Cię brali no albo masz płeć męską - to jeszcze lepiej :) Idź do ginekologa. Da Ci tabletki. Po takim czasie test powinien być juź pozytywny jeśli byś była w ciąży. Nie wiem jak one się nazywają aczkolwiek chyba trzeba je brać przez okres 10-14 dni