Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2014 witam, mam taką sytuację. Jestem chłopakiem, mam 22 lata, w związku jesteśmy prawie 3 lata, prawie 2 lata mieszkamy razem. wczoraj ona się ode mnie wyprowadziła do ciotki. powód jest taki. dwa razy zostałem przez nią 'przyłapany' na pisaniu z inna dziewczyną, wybaczyła mi to, zapomniała. jakoś przed sylwestrem nie dogadywaliśmy sie, ona się dowiedziała, że pisze z jej koleżanką, mimo że to ona nalegała. no i na imprezie w złości na mnie całowała się z innym chłopakiem, ja jej to wybaczyłem, już wtedy chciała się wyprowadzić, została. ja się po tej sytuacji trochę pogubiłem, wiedziałem, że ona dalej z nim pisze, więc i w tajemnicy ja zacząłem pisac z nieznajomą, ona wysyłała mi zdj w bieliźnie. skończyłem z tym po 2 tyg. ona tez juz z nim nie pisała, przyznała mi się do wszystkiego. ja jej niestety nie. i wczoraj to wszystko wyszło na jaw. co mam robić? jak ją znowu zdobyć? mówi, że to już koniec. ja to zrobiłem w sytuacji jak było miedzy nami zle, jak bylismy gdzies zagubieni. co robic? jestem rozbity.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach