Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość its me now

szamponetka a włosy? co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość its me now

Witam. Chciałam się Was doradzić w kwestii czarnej szamponetki. Otóż mam kolor włosów ciemny blond, nie dość ciemny , taki wpadający pod złoty kolor, chciałam przefarbować włosy na czarno, lecz boję się, że mi nie będzie pasował, dlatego mam zamiar zacząć szamponetką. Pytanie moje brzmi. Czy jeżeli użyję szamponetkę czarna na mój teraźniejszy kolor, to czy on po paru zmyciach zmyje się i wróce do swojego koloru ( kwestia taka, że boję się czy mi pasować będzie ;/ ) czy bedzie ciemniejszy? bardzo proszę o odpowiedzi ;) Z góry dziękuję :))

Gość Czarne jest nuuuudne
dlaczego wszyscy pragną mieć pospolity czarny kolor włosów ? Naturalnych blondynów/blondynek prawie nie ma a brunetów jest mnóstwo Wszyscy Azjaci, Eskimosi, Indianie, Latynosi, arabowie, hindusi i murzyni mają czarne włosy u Białych jest pół na pół

Gość Bo Biali w ogóle są
jako jedyni różnorodni poprzez najlepszą transmutację genów ale też zauważyłem że dużo osób zachwyca lub jakoś inspiruje czarny kolor chyba przez " mrok"

Gość Zrób rude
To jest ogień !!! i MOC !! uwielbiam lisice :)

Gość it me now
haha :D tak jakoś chciałam zobaczyć jaki kolor będzie mi pasował :) pomyśłam o czarnym, ale boję sie efektów ;)