Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Którego chłopaka wybrać?

Polecane posty

Gość gość

Zacznę może od tego, że nigdy nie miałam powodzenia u chłopaków, do czasu kiedy poznałam mojego obecnego chłopaka. Jestem z nim 2 tygodnie. Bardzo go kocham mimo, że jest 2 lata młodszy (ja 17, on 15) Jestem szczęśliwa, że nie jestem już sama, ale teraz mam kolejny problem... Ostatnim czasy zagadał do mnie i chciał się umówić ze mną starszy chłopak (20 lat) Wyższy jest od mojego obecnego i wydaje się być dojrzalszy, bo mój obecny chłopak jest strasznie dziecinny i na dodatek boi się dodać mnie do związku na fejsie. Dziewczyny pomóżcie, co zrobić z tym problemem? Jak to rozwiązać, żeby było najlepiej? Jak wy postąpiłybyście na moim miejscu? Muszę zadecydować co zrobić dalej, ponieważ mój obecny chłopak bardzo chce ze mną już współżyć i byłam chętna to zrobić, ale teraz się waham.

Gość gość
pomoze ktos? :(

Gość gość
HAHAHAH 2 tygodnie i chcesz mu d******y? hahahaha

Gość gość
Puść się z tym pierwszym. Przynajmniej sobie p****** jako 15 latek :D

Gość nouvelle95
2.5./10 dla tej prowokacji

Gość gość
dziewczyno czy ty masz 17 lat czy 12 bo jesteś zupełnie niedojrzała, 2 tyg. od razu "wielki" chłopak i od razu współżyć litości

Gość gość
5 lat różnicy to dosyć sporo. Zależy od tego na jakim stopniu dojrzałości emocjonalnej jesteś. Jeżeli czujesz się bardziej dojrzała od swojego obecnego chłopaka to wybierz tego starszego.

Gość gość
Zostań przy tym obecnym, bo na tego 20 latka jesteś zdecydowanie za mało dojrzała. 2 tygodnie i chcesz z nim uprawiać seks, czy ty dobrze się czujesz ? Rozumiem, że chcesz zatrzymać go przy sobie, ale żeby w ten sposób ???