Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie rowerek biegowy dla dwulatka ?

Polecane posty

Gość gość

co możecie polwcić, tylko w rozsądnej cenie proszę :)

Gość gość
ostatnio jestem w temacie bo też szukałam rowerka dla dwulatka, wybór jest raczej niewielki bo siedzenie na początku musi być na wysokości około 30 cm. wszystkie drewniane rowerki mają siedzenia dość wysoko więc pozostaje rowerek metalowy najlepiej z piankowymu kołami żeby nie był zbyt ciężki. masz do wyboru albo z wyzszej półki firmy puki koszt około 300 zł lub kinderkraft 2 way ostatnio dostepny w carrefurze w cenie 90zł, na allegro pewnie około 100zł . niestety oprócz tego znalazłam tylko jeden rowerek jeszcze...

Gość gość
Ja swojemu dwulatkowi (wzrost miał w miarę przeciętny, jakieś 90- 92 cm) kupowałam tuptup mini, to był jeden z niewielu drewnianych który miał siodełko nisko tak że mały mógł swobodnie oprzeć stopy na ziemi, nie chciałam mu kupować na wyrost, tylko żeby od razu był dobry. Miał tyle regulacji że rok później dalej jest dobry i jeszcze przez wakacje pewnie posłuży. Drewniany, bo po prostu taki mi się podoba. Zmierz jakiego rowerka dziecko potrzebuje, jak stoi płasko ile ma od krocza do podłogi, na takiej minimalnej wysokości powinno być siodełko, wiadomo że im większa regulacja tym dłużej na nim pojeździ.

Gość gość
Puky. Rewelacja. Miałam dla synka Puky Wutsch, teraz przesial się na biegowy.

Gość gość
Dopracowane i dopasowane dla małych dzieci rowerki ma Lionelo, chwalę sobie tę markę bo fajnie potrafią połączyć wysoką jakość trwałość i funckjonalność produktów z ich estetyką atrakcyjną dla dziecka. Co do rowerków to na http://lionelo.com/product_category/rowerki-i-pojazdy/ jest osobna kategoria tylko z nimi.